sábado, 15 de marzo de 2014

Jesse – Joy, duo mexicà

Barts, el conegut multi espai 
oferirà el millor Pop-folk alternatiu mexicà 



Barts el conegut multi espai de la nit barcelonina al bell mig de l'emblemàtic i recuperat Paral•lel, eix escènic i cultural de Barcelona, amb una excel·lent visibilitat i acústica, el millor confort i amb dues sales: la principal, amb un aforament de 900 localitats amb seient o 1.500 combinant localitats de peu i assegudes, i la sala club, fins a 130 espectadors, esdevindrà el proper divendres 09 de maig de 2014 el punt de referència del jovent amant del millor pop-folk; gracies a la presentació que farà el duet de referència del pop Peninsular. 

Jesse - Joy és un duo mexicà de pop-folk alternatiu, guanyadors d'un Grammy Llatí, guardonats amb vendes de discos d'or i platí a Mèxic i consolidats com uns dels artistes més importants i influents de l'escena pop actual de parla hispana ens recorden els organitzadors. 

La seva carrera els ha portat a diversos països de Llatinoamericà, Estats Units i Espanya. Actualment Jesse - Joy es troben en un dels punts més alts de la seva carrera, amb el seu tercer àlbum d'estudi ¿Con Quién Se Queda El Perro? han superat els seus propis records i s'han mantingut en els primers llocs de vendes i de popularitat no només a Mèxic sinó a nivell internacional. 

Ja son a la venda les entrades per aquest concert que tindrà lloc a les 21:00 hores del divendres 09 de maig. Val a dir que l seu preu es de 22 euros mes despeses de gestió i que els menors de 16 anys tenen que anar al concert amb tutor legal.

No hay comentarios: