jueves, 24 de junio de 2010

Un Sant Joan de dol...






[CAT] Consternació per l'accident de Castelldefels

AME-Associació de Mexicans d'Esparreguera i voltants es fa solidari amb el sofriment de familiars i amics que ploren la pèrdua dels seus éssers estimats morts en el tràgic accident ocorregut aquest dimecres al voltant de les 23:30 hores, on dotze persones varen morir atropellades per un tren d'alta velocitat quan es disposaven anar a celebrar la revetlla de Sant Joan a la platja de Castelldefels amb petards, concerts i balls.

Lamentem que la imprudència hagi segat tan alt nombre de persones -moltes originàries de terres americanes- i el que havia d'haver acabat com una nit de joiosa Festa, finalment, s'hagi tintat del color de la mort.

Esperem que els ferits supervivents del referit accident (8 homes i 6 dones) evolucionin favorablement, i que, moments de dolor com aquest, mai més es reprodueixin, ni en aquesta, ni en cap altra població.




[MX] Consternación por el accidente de Castelldefels

AME- Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants se hace solidario con el sufrimiento de familiares y amigos que lloran la pérdida de sus seres queridos fallecidos en el trágico accidente ocurrido este miércoles alrededor de las 23:30 horas, en la que doce personas fallecierón arrolladas por un tren de alta velocidad cuando se disponían a festejar la verbena de San Juan en la playa de Castelldefels con petardos, conciertos y bailes.

Lamentamos que la imprudencia haya segado tan alto número de personas –muchas originarias de tierras americanas- y lo que debía haber terminado como una noche de gozosa Fiesta, finalmente, se haya tintado del color de la muerte.

Esperamos que los heridos supervivientes del referido accidente (8 hombres y 6 mujeres) evolucionen favorablemente, y que momentos de dolor como este, nunca más se reproduzcan, ni en esta, ni en ninguna otra población.





Atropello mortal en la estación de tren de Castelldefels-playa (videoaficionado).flv

No hay comentarios: