sábado, 1 de marzo de 2014

Gastronomia

Barri de Sant Cosme 
7º Festival de sopes del mon 
del Prat de Llobregat 
Dissabte 15 de març de 2014 




El Festival de Sopes del Món és un esdeveniment social i gastronòmic que promou el coneixement i la relació de veïns i veïnes de diferents orígens i realitats personals, a través de l’intercanvií gastronòmic, la música, l'art i els espais lúdics per a totes les edats. 

Aquest any el 7º Festival de sopes del mon del Prat de Llobregat forma part de la Xarxa Internacional de Festivals de Sopes del Món i faran la Sopa de Carxofes més gran del Món. 

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 15 març de 2014 en horari de 10:00-17:00 a la Plaça de la Remodelació, del Prat de Llobregat [Barcelona, Catalunya, Europa] 

Enguany hi hauran més premis segons ens comuniquen els organitzadores! Als premis de brous Aneto, al Robot de Moulinex i als vols per a dues persones de Vueling, tenen: dos sopars per a dues persones al Rústic i el Regust del Prat de Llobregat i un sopar per a dues persones a La Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, un restaurant amb una estrella Michelin ! 

Tindran també activitats infantils, jocs per a infants, parades d'artesans i entitats i sopes, moltes sopes! Ja van 15 apuntades. Tindrem a un dels grups més representatius de la Rumba Catalana: Som Caliu

No hay comentarios: