miércoles, 19 de marzo de 2014

Futbolistes a Catalunya

Ryūken Nishizawa Fung: 
“M'agrada ser mexicà i Mèxic” 
Continua millorant la jove promesa



Ell és Ryūken Nishizawa Fung, una jove promesa que juga a l'FCB Escola del Futbol Club Barcelona des de setembre de l'any 2010, que néixer a Cancún de pare mexicà amb ascendència japonesa i mare mexicana amb ascendència xinesa. 
És, una mena d’ONU de l’esport català que cada dia va millorant en la seva tècnica i qualitat i que ben segur, en propers anys en parlarem ben segur... 

Jiro Nishizawa, el seu pare i l’únic familiar amb el qual viu a la Ciutat Comtal ens diu que el seu fill es "molt ràpid, fort, creatiu, amb fam de gol". 

Abans de la seva arribada a Can Barça, el mexicà Ryūken Nishizawa Fung va jugar tres mesos en una filial de Chivas, un any al club Pachuca - Cruzeiro i dos en l'Atlante. 

A més d'estar jugant amb l'equip de l'FCB Escola, Ryūken ha estat part de tres diferents categories del PB Collblanc- Sants (Infantil B, Aleví B i Aleví A) i de la Selecció sub -12 de la Federació Catalana de Futbol. 

Fanàtic dels fesols i les ranxeres com del sushi, el jove mexicà encara no li passa per la ment el dilema que tindrà en un futur per jugar en alguna Selecció Nacional. Mèxic, el Japó, la Xina o altres opcions. 

"M'agrada ser mexicà i Mèxic hi ha molts nens i joves bons per a l'esport , però han de buscar anar cap endavant i intentar-ho", afirma aquesta jove estrella mexicana... 

Veieu-lo en plena acció en el partit del FCSantBoia Pref. Cadet"A" CFDamm Pref. Cadet "B" corresponent a la segona volta de la temporada 2013-2014: 



 
Ryuken Nishizawa Fung
(Futbol Base Catalunya; FCSantBoia-CFDamm) 



Fotografia: LaverdadNoticias 


No hay comentarios: