jueves, 17 de marzo de 2011

Curs de cuina popular mexicana

.


L’oportunitat d’aprendre
la cuina casolana de Mèxic.

Malinalli Garcia ens ofereix aquest abril un taller d’allò més bo.




Descobreix l’autèntica cuina mexicana a través de plats típics i fàcils de cuinar. Potser n’havies sentir a parlar de la riquesa i varietat de la cuina mexicana però encara no gosaves entrar-hi...

Doncs bé, t’arriba’t l’oportunitat d’aprendre preparar aquells plats que son tan populars a totes les llars de Mèxic. Des del avui internacional Guacamole fins els coneguts Tacos, passant pel molt valorat Pollastre al pibil, la Malinalli García t’ofereix la teoria i la practica de com arribar a triomfar a la taula de casa teva o davant de convidats, en el art de la cuina internacional mexicana.

El taller d’una hora i mitja setmanal que tindrà lloc al conegut Centre de Barri Bac de Roda-Poblenou de Barcelona t’ajudarà a conèixer aquest meravellós mon. Només al llarg de deu sessions.

T’animes?




TEMARI TALLER
CUINA MEXICANA

Detalls de receptes per sessió:

1. Molletes i Quesadillas. Les Molletes és un plat típic sobretot per a esmorzars o sopars. És senzill de realitzar i molt versàtil. Les Quesadillas se les denomina així perquè són truites farcides de formatge, són molt versàtils perquè en el seu interior es pot afegir el guisat que més agradi.

2. Tacos: Truites de blat de moro farcides de carn. Un dels plats més representatius de la gastronomia mexicana.

3. Chilaquiles: Triangles de truites de blat de moro fregides en oli banyades en salsa de tomàquet verd.

4. Burritos. Truites de farina farcides d'arròs, frijoles i guisats mexicans.

5. Pollastre al pibil. Pollastre banyat en salsa a base de achiote.

6. Tinga. Pollastre acompanyat de chile chipotle.

7. Guacamole i Salsas. El guacamole és un plat sa ideal per acompanyar carns. Les salses picants són indispensables per acompanyar des de sopes fins a carns.

8. Tortillas y Sopes. Las tortillas estan fetes amb farina de blat de moro i són indispensables en la gastronomia mexicana i és l'equivalent al pa. Les sopes és una variant.

9. Enchiladas. Tortillas banyades amb una salsa a l'estil mexicà.

10. Capirotada. La capirotada són unes postres típiques molt fàcils de realitzar.


En cada sessió hi haurà una petita introducció sobre el plat, característiques, el millor horari per menjar-los i les formes de presentació. Es parlarà dels ingredients emfatitzant en aquells que són desconeguts.

S'elaborarà el plat i hi haurà una degustació. A cada participant se li donarà un receptari que inclourà el nom del plat, ingredients i llocs en els quals es pot comprar el material.

Pots trobar el telèfon de contacte així com l’adreça i detalls a les nostres Agendes AME.



.

No hay comentarios: