martes, 13 de mayo de 2014

AME Vida Social

Mèxic recolza 
la celebració de la
“Setmana de Perú” 
a Esparreguera 



Del dilluns 26 fins el dissabte 31 de maig de 2014 tindrà lloc a la ciutat d’Esparreguera la celebració de la “Setmana de Perú” amb diversos actes organitzats per la Regidoria de “Nous Catalans” i la Regidoria de Cultura, de l’Ajuntament d’Esparreguera, amb col·laboració amb la Biblioteca Municipal l’Ateneu d’Esparreguera, i la Comunitat Resident a la que ha estat convidada i ha confirmat llur assistència AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants. 

Val a dir que com cada any des de la Regidoria de Nous Catalans amb col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera s’organitzarà el concert de Musicamón per Festa Major el proper divendres 11 de juliol de 2014 amb Perú com a país convidat.                                                                             

Tanmateix, s’ha organitzat amb col·laboració de la Comunitat Resident la Setmana del Perú amb l’interès de conèixer millor les costums, contes, menjars, llocs recòndits, etc i fer partícep d’aquesta setmana al màxim de persones d’Esparreguera.
                                                        
La  “Setmana de Perú” a Esparreguera tindrà com a lloc de celebració de totes les seves activitats la Biblioteca Municipal L’Ateneu (Plaça d'Antoni Nin i Escudé,1, Esparreguera) i son d’accés lliure i totalment gratuïtes. ELS 

ACTES PROGRAMATS SON:
• Dilluns 26 de maig: 17:00 hrs. Llegendes i contes peruans per a infants. 
• Dimarts 27 de maig: 10:00 hrs. Taller manualitats (amb inscripció prèvia a la Biblioteca). 
• Divendres 30 de maig: 19:00 hrs. Xerrada sobre el Perú. 
 • Dissabte 31 de maig: 11:00 hrs. Taller manualitats per a infants (amb inscripció prèvia a la Biblioteca). 


No hay comentarios: