sábado, 12 de marzo de 2011

Campanya en temps de crisi

.

Aquest dissabte dia 19 de març:
Campanya de Solidaritat amb l’Equador
Brises de los Andes y ACEIB obren el projecte 2011




Aquest dissabte dia 19 totes aquelles persones que puguin donar un cop de mà a favor d’una bona causa tenen un lloc on poder anar.

L’Associació Cultural Brises del Andes i l’Associació Catalana Equatoriana per a la integració i el benestar [ACEIB] ha organitzat una Campanya Solidària amb l’Equador de recollida de medicaments a favor dels més necessitats del país.

Per aquest noble motiu ha organitzat una festa coincidint amb el dia del Pare, al Centre Cívic L’Era de Mollet del Vallès [Consulteu més detalls a l’Agenda de AME].

Diverses entitats i artistes hi donen suport a tan interessant iniciativa. Col·laboren l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ASCA, El Show de July i el Pallasso Lamparín.

La festa començarà a les 6 de la tarda amb un Show infantil i a les 8 del vespre començarà la Festa dels grans, amb ball en honor del dia del Pare.

Els espectacles previstos inclouen el Show de Lamparín, l’actuació del popular cantant de ranxeres mexicanes “El Charro Puro Corazón” també conegut per el “Charro Salvadoreño”, la polifacètica cantant mexicana Brenda Cruz i el Show de Màgia Montpellier.

“L’entrada” consistirà en la donació d’algun medicament que es lliurarà amb la finalitat de campanya.
El llistat de medicament d’aquesta recapta popular es la següent:


-Paracetamol 500 mg

-Voltaren 50 mg.

-Ibuprofeno de 200 mg o 400 mg

-Activecomplex, Folic Plus (comprimits)

-Amoxilina de 250 mg o 500 mg

-Metformina de 850 mg (comprimits)

-Enalapril de 20 mg


Des AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants us convidem a recolzar aquesta iniciativa solidària. Mexicans, catalans o equatorians, les malalties no distingeixen ni de passaports ni de terra d’origen.




.

No hay comentarios: