lunes, 7 de noviembre de 2011

Vida de la Comunitat Mexicana a Catalunya...

.

La Sra. Cònsol Encarregada de Mèxic
Visita la ciutat de Terrassa (Barcelona)
i l’Associació de Mexicans del Vallès.






El passat divendres dia 04 de novembre del 2011 la Sra. Consol Encarregada de Mèxic a Barcelona exm. Norma Ang i Sánchez va visitar la ciutat de Terrassa (Barcelona) per participar d’una de les activitats programades per l’Associació de Mexicans del Vallès dins de la Ruta d’Altars 2011, acompanyada de Sylvia Pederzini i Villareal responsable d'Affers culturals i Promoció económica i comercial.
La Cònsol va visitar l’Altar de Morts muntat per la associació mexicana, que enguany , havien dedicar a dos icones de la cultura popular mexicana. D’aquí que l’altar portes el nom de “Frida VS La Catrina”.

La diplomàtica també va participar de altre activitat paral·lela con seria “L’Aixecament d’Ofrenes” [Levantada de Ofrenda] amb un menú degustació a base de sopecitos amb massa blava, quesadillas de huitlacoche, tacos durats de patata, escudella de truita, mole verd amb pollastre acompanyat de truites de blat de moro i blat (nagual),i de postres: papaia en almívar y pa de morts. Amb aigua de Jamaica, tequila i cafè d’olla.


.

No hay comentarios: