martes, 1 de noviembre de 2011

El Festival El Món a BCN/Música de les cultures edició 2011

.


Festival El Món a BCN
Festival de Musica de les Cultures
Mèxic present a l’Edició 2011







Aquest es sense dubtes un Festival que va agafant cos i prestigi. Va néixer l’any 2009 fent realitat un somni. La edició del 2010 va aprofundir en l'empremta deixada per la primera edició i ens va confirmar en la convicció que complim amb l'objectiu d'apropar persones, cultures i fomentar la convivència en el mutu respecte.

És un esdeveniment idoni per fomentar la trobada, la comprensió i el respecte entre els ciutadans del món que conviuen a la ciutat, i d’alguna manera a Catalunya.

En aquesta la seva 3era edició es converteixi en un esdeveniment que ja forma part del Agenda Cultural en honor a la ciutat de Barcelona i als ciutadans que hi conviuen.

Aquest esdeveniment intercultural mostra la vida, l’art, la música i el dinamisme de les comunitats estrangeres instal·lades a Barcelona. Es per això que trobarem una oferta tan rica i variada en el seu Programa: conferències, visites culturals, exposicions, teatre, demostracions, música i dansa, jocs i maquillatge i fins i tot gastronomia.

Mèxic també hi serà present enguany gracies a l’empenta del grup de dansa folklòrica “SON DE MÉXICO”. Un grup jove, compacte, voluntariós que fa malabarismes per arribar a tot arreu. Malgrat una agenda ja “apretada” sempre troben la manera d’estar a primera línea portant el millor que saben fer: ballar. Ballar portant Mèxic al cor.

Una direcció i equip que funciona com una sola ànima. I gracies a Ells, novament, Barcelona gaudirà de l’encant i la bellesa de Mèxic.
Barcelona i tantíssimes nacionalitat arribades de tots els racons del nostre Planeta i que conviuen en aquesta capital català. Mediterrània i cosmopolita. Rica culturalment i tanta, tant variada…

La actuació de SON DE MÉXICO tindrà lloc a l’escenari de la plaça dels Àngels de Barcelona el dissabte 05 de novembre del 2011 a les 7 de la tarda.

Quedeu tots convidats!!!



PROGRAMA DE MÚSICA I BALL
(05.11.2011)


11:00 Coral Amics de la UNESCO
11:30 Teatre
12:00 Teatre
12:30 Cançons de la Xina
13:00 Tai Chi amb flauta
13:30 Denses del Perú
14:00 Danses del Perú
16:30 Ball de Bastons
17:00 Mandragora Tribal dance
17:30 Capòeira Canigó
18:00 Bollywood Diamonds
18:30 Jazz Raval
19:00 Actuació de SÓN DE MÉXICO
19:30 Gates of Orient



.

No hay comentarios: