viernes, 11 de noviembre de 2011

L’Alternativa

.

Mèxic competirà en la 18ª Edició
del Festival de Cinema Independent de Barcelona






Del divendres 11 al dissabte 19 de novembre tindrà lloc la 18ª edició 18è Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa 2011.

Enguany Mèxic estarà representada per tres llarmetratges que competiran en les seccions oficials de ficció, i no ficció, d’aquest estimulant festival de cinema.

En l’apartat de no ficció trobarem la cinta El lugar más pequeño (L'indret més petit)
del director Tatiana Huezo. Una producció mexicana d’aquest mateix any 2011 que ens parla de la capacitat que té l'ésser humà d'aixecar-se, de reconstruir-se i de reinventar-se. Un treball produït per el Centro de Capacitación Cinematográfica de Mèxic.

A la categoria oficial de ficció, dues més seran les presentades, en format de coproducció.

Las marimbas del infierno (Les marimbes de l'infern) del director Julio Hernández Cordón (Guatemala / França / Mèxic) ens presentaran les circumstàncies que faran que Don Alfonso i Blacko es trobin i decideixin unir el seu talent per formar un grup de música, on tradició i heavy metall es fusionin finalment.

Per la seva part, El premio (El premi) de la directora Paula Markovitch (Mèxic / França / Polònia / Alemanya, 2010) ens presenta la vida i l’escola de una criatura de 7 anys de qual discreció depèn la vida de la seva família.

Cinema independent a l’abast de tothom. Amb una entrada de cinc euros aquestes pel·lícules les podem veure al Círcol Maldà i al teatre del CCCB. Podeu veure més detalls a les dues Agendes de l’AME-Associació de mexicans d’esparreguera i voltants.


.

No hay comentarios: