lunes, 28 de noviembre de 2011

Cultura, Vídeos

.

El Mariachi, declarat Patrimoni de la Humanitat
TV8 ofereix un programa especial amb el
Mariachi México Folclórico avui a les 19:00 h.








La UNESCO ha declarat Patrimoni de la Humanitat quatre tradicions iberoamericanes: els xamans jaguars del Yuruparí de Colòmbia, la música Mariachi de Mèxic, el pelegrinatge al santuari del Senyor de Qoyllurit’i del Perú i el fado portuguès.

Segons els especialistes, el Mariachi comprèn la identitat mexicana malgrat haver sorgit d’estats com Jalisco, Nayarit o Michoacján i Colima.

Avui, a 8 al dia, hem comptat amb una actuació de Mariachi México Folclórico, que ens han interpretat “El Rey”.



8 al dia vol ser un programa que ens ajudi a entendre què ha passat.

En un món marcat per la immediatesa, on les notícies ens arriben en temps real i el seu impacte no es fa esperar, 8 al dia vol oferir les claus per entendre-ho. Tant les que provoquen un fet, per convuls que sigui, com les que en són conseqüència directa.

Per això, cada vespre, de 19 a 22 hores i amb l’ajut dels noms més destacats de l’actualitat, la informació i l’anàlisi, ens plategem explicar el perquè de tot plegat.

El programa compilarà l’actualitat de la jornada en 8 grans titulars. 8 perquè és el número identificatiu de 8TV. Cadascun d’aquests grans titulars serà desenvolupat a través de qualsevol gènere periodístic. Sempre en clau i llenguatge televisius, és clar! Així, ens proposem ser “un programa 3D” ja que volem que, en tots els seus tractaments, l’espai sigui “directe, dinàmic i decidit”.




.

No hay comentarios: