domingo, 6 de abril de 2014

Gratuït

La comèdia que arrassa a Mèxic 
“No se aceptan devoluciones” 
al cinema Filmax Gran Via 
de l’Hospitalet de Llobregat 



La pel·lícula mexicana dirigida per Eugenio Dérbez “No se aceptan devoluciones” i que va ser estrenada l’any 2013, comèdia que ha arrasat a Mèxic i Estats Units us vol fer riure i plorar d'emoció a la vegada. 

La bona noticia es que tindrem Preestrena exclusiva e proper dijous 24 d’abril de 2014 a les 20:00 hores a Filmax Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) a la Avinguda de la Gran Vía 75. 

Tanmateix es una projecció gratuïta, però amb entrades limitades disponibles a partir del dimecres 23 d'abril a les 12:00 hores. Reserva les teves entrades a través del web del Tr3SC 

 “No se aceptan devoluciones” ens presenta la història de Valentín, faldiller, solter i egoista que sorprenentment s'ha de fer càrrec de la seva filla a la qual no coneixia, producte d'una aventura ocasional. Decidit a tornar la nena a la seva mare, emprèn un viatge amb ella a Los Angeles, però l'experiència de conviure amb la seva filla el transforma totalment. 

Director: Eugenio Dérbez 

Guionista: Guillermo Ríos, Leticia López Margalli, Eugenio Dérbez 

Intèrprets: Eugenio Dérbez, Loreto Peralta, Jessica Lindsey, Daniel Raymont, Alessandra Rosaldo, Hugo Stiglitz, Sammy Pérez, Arcelia Ramírez, Agustín Bernal, Karla Souza, Margarita Wynne, Arap Bethke, Roger Cudney, Ari Brickman, Jeannine Derbez, Jesús Ochoa, Franklin Ruehl, Julian Sedgwick, Laura Krystine, Jake Koenig, Richie Mestre, Melissa Temme, Sebastian Mitre, Ivan Salazar, Magda Brueggeman

No hay comentarios: