lunes, 21 de octubre de 2013

"TENIM GANES, EXPERIÈNCIA I TEMPS. NOMÉS ENS FALTA EL TREBALL"


Amb una crisis  
lluny d’arreglar-se
Esparreguera intenta organitzar 
una assemblea d'aturats 


Ets a l’Atur? Pren la iniciativa!! es el titol que pren l’acte que s’organitza per el proper 26 de octubre de 2013 a les 19:00 hores a l’anomenat Casal La Llançadora que es situat al carrer de Sant Jaume 53 d’Esparreguera. 

Es tracta d’una xerrada que preten ser l’espurna per a la creació d’una Assembleia d’Aturat a Esparreguera. 

Els organitzadors expliquen que la xerrada es durà a terme una xerrada amb l'Assemblea d'Aturants de Sant Vicenç dels Horts, els qual donarán a coneixèr la seva experiencia per tal d'organitzar una assemblea d'aturats a Esparreguera, com una eina per donar resposta a una necessitat existent al poble, amb un total de 2.112,7 aturats, que suposa un 9,66% de la població en atur d’Esparreguera. Una taxa que qualifiquen i no sense raò, de desmesurada.

Els organitzadors, que son l’Assemblea Oberta Esparreguera, pensen que encara hi ha opcions per combatre l’atur, que els aturats s’han d'unificar per tal d'ajustar el problema, tot intercanviar coneixements, i creant una xarxa de professionals qualificats per dur a terme una comunitat/assemblea de suport, informació i acció per tal d'aconseguir baixar aquesta taxa d'atur. Esmenten també la necessitat no nomès de baixar-la en xifres sinó també en qualitat. Es a dir, de prendre consciència de les injustícies classistes que alguns empresaris imposen.  

La aspiració totalment llegitima de no ser només una xifra sinó una persona perfectament qualificada, amb un sou adequat als seus coneixements i feina pràctica, al seu contracte, amb una jubilació justa i de tot allò bàsic per obtenir unes condicions laborals justes. 

“No podem canviar la història  -diuen els organitzadors de la xerrada-  però el futur depèn de la nostra lluita d'avui”.Lloc: Casal La Llançadora, 
C/Sant Jaume nº 53, Esparreguera. ( http://goo.gl/maps/L9enp )
Dia i hora: 26 d'Octubre a les 19:00.
Organitza: Assemblea Oberta Esparreguera
Col·labora: Casal Independentista La Llançadora

No hay comentarios: