sábado, 19 de octubre de 2013

Dos nous concerts:

Guillem Roma & Camping band orchestra
actuarà properament a les ciutats de
Barcelona i a Vic (Osona)



Guillem Roma & Camping band orchestra amb el seu espectacle Oxitocina on presenten unes cançons que s’endinsen en terrenys de frontera, amb influències de músiques mexicanes o dels Balcans europeus, replenes de lletres que vessen energia critica i optimisme, faran properament dos concerts a les ciutats de Barcelona i Vic (Barcelona, Catalunya, Europa).

Com molts de vosaltres ja sabeu, la “Guillermo Roma & Camping band orchestra” es formada per en Guillermo Roma (veu), Guillermo Plana (guitarra), Míriam Félix (violoncel), Marc Casas (percussió), Albert Vila (contrabaix) i Juan Rodríguez (tuba) i son famosos per la seva música jove, desenfadada i de qualitat.

Com a final de la presentació d’Oxitocina, i després de molts concerts,amb  bones crítiques i un públic fidel, s’acomiadaran, abans de gravar un nou àlbum, amb un concert especial amb tota la banda i algunes sorpreses!

Guillem Roma (1984) ha viscut entre Manlleu, Cantonigròs, Barcelona, l'Havana i Ciutat de Mèxic. Després d’editar “Secret Place” (Afònix 2007) torna a l’escena musical, acompanyat de la Camping Band Orchestra, presentant "Oxitocina" (Autoeditat), un disc fresc i directe, cantat en català i en anglès, on es barregen tubes, mandolines i acordions, entre molts altres.  

Però, anem a pams. Primerament recordarem que faran un concert gratuït a Barcelona, a la Casa Elizalde situada al carrer València 302 de Barcelona, el proper divendres 25 de octubre de 2013, a les 20:30 hores. 

Tanmateix la capacitat de la sala es reduïda per be que podeu fer reserva d’entrada per telèfon directament o al centre el mateix dia de l’espectacle. 

Val a dir que el proper mes de novembre tenen altre concert programat, si be es fora de Barcelona. Parlem de L’Atlàntida, a la ciutat de Vic a la Comarca d’Osona. Unes instal·lacions culturals que tenen fama d’ésser les més completes de la comarca que es troben al solar situat al sector del Mèder Can Tortadès, molt a prop del centre històric, on es troba l’edifici Can Serratosa i que actualment també forma part de L’Atlàntida.  

La seva localització contribueix a promoure i dinamitzar una zona en ple desenvolupament urbà i a equilibrar els barris tradicionalment residencials. La Ciutat de Vic ja inclou al mapa un nou punt de referència que enriqueix i beneficia a tots els ciutadans. 

En aquest lloc emblemàtic de Vic, “L’Atlàntida” tindrà lloc aquest segon concert de “Guillem Roma & Camping band orchestra” el divendres 29 de novembre de 2013 a les  20:30 hores, a la Sala 2 Joaquim Maideu. 

El preu d’entrada es de 12 euros.





Guillem Roma - Oxitocina - Volar amb tu (directe)

No hay comentarios: