viernes, 18 de octubre de 2013

Aquest dissabte 19 d’octubre

Callejeros Viajeros” 
ofereix a TV Cuatro:  
“Mèxic te un preu”






Dissabte 19 d`octubre de 2013 en horari de 13:00 a 14:00 hores podreu veure per TV canal Quatre [TV4] el programa “Callejeros Viajeros: México tiene un precio”

“Callejeros viajeros”' es trasllada a la ciutat dels mariachis , dels tacs i del tequila . El caràcter passional i proper dels mexicans es veu reflectit en la rebuda que li donen als milions de turistes que visiten el país : "Visca Mèxic, cabrons!!".

En aquesta ciutat de contrastos pots trobar les fortunes més importants del món al costat de les zones de població més deprimides. Un exemple d'aquestes diferències la trobem en el preu dels bitllets d'avió , que de Madrid a Mèxic oscil · len entre els 500 i 3.000 euros . Només arribar coneixem un dels hotels més exclusius , on s'allotgen els nostres reporters , "a la planta 20, a la Fantastic Suite , podem arribar a pagar fins a 500 euros la nit ". A més per gaudir de les millors vistes de la capital podem pujar a la Torre, on s'aixeca l'heliport més alt de tot el país.

Amb un pressupost menor, per viatgers terrenals , vam optar pel Turibus, "per només 7 euros podem recórrer els monuments més populars de la ciutat". També a la Plaça del Zócalo, declarada Patrimoni de la Humanitat , podem menjar tacs per només un euro , però sempre picant, "a mi em crema la llengua ", diu la reportera. Aquests tradicionals tacs també els podem trobar al Gran Hotel , " però costen 6 euros ", i passar la nit en aquest establiment de luxe arriba a la xifra de 260 euros .

Polanco és un dels barris més exclusius de Mèxic DF ia la Zona Rosa és on ens trobem amb l'empresari hoteler , Kike Sarasola," us convido a un dels meus restaurants preferits on podem menjar per tan sols 25 euros, està situat al Passeig de la Reforma, l'avinguda més llarga de tota la ciutat ".

El Mercat de Sonora és un dels llocs més singulars de la ciutat "aquí pots trobar de tot" , però és al passadís 8 on el món de la bruixeria s'apodera de totes les voluntats "amb una neta poden sortir tots els esperits el teu cos ".

Tot un misteri és el menjar que se serveix en un restaurant típic de menjar prehispànica " chapulines , cucs i ous de mosca i formigues entris altres menjars". La Basílica de Guadalupe, també coneguda com la Catedral de les Amèriques , rep la visita de gairebé vuit mil persones al dia. Un dels feligresos confessa" el preu de les coses no importa si creus en la Verge".

No hay comentarios: