miércoles, 6 de marzo de 2013

Arts Santa Mònica

L’exposició "Jaime Serra. Infografies
presenta la obra publicada 
a “Más por más” a Mèxic
Visitable fins el dissabte 23 de març de 2013




Jaime Serra Palou, un lleidatà nascut l’any és artista i periodista. Editor d'infografia i il·lustració de La Vanguardia, diari en el qual els diumenges publica una inclassificable columna d'opinió. Des dels més prestigiosos mitjans d'Europa i Amèrica, Jaime Serra (Lleida, 1964) porta 25 anys expandint els límits de la infografia periodística, un àmbit en el qual gaudeix d'un gran prestigi: a començaments del 2012 va ser reconegut per la Society for News Design com l'infografista més influent del món en el període 1992-2012. 

El seu treball ha estat exposat a Washington DC, Buenos Aires i Barcelona. 

A partir de les columnes d'opinió que Serra publica els diumenges al diari La Vanguardia, es desenvolupen set obres de gran format que abasten des de l'art gràfic a l'art participatiu o el vídeo. 

Juntament amb les obres s'exposen, com a part del procés de treball, les versions periodístiques publicades en el diari entre els anys 2010 i 2012. 

Ara, al centre Arts Santa Mònica situat a la Rambla de Santa Mònica 7, de Barcelona, podrem veure l’exposició que se li dedica del 06/03/2013 al 23/03/2013. Hi haurà exposats exemplars de mitjans on l'autor ha realitzat intervencions de caràcter artístic: Clarín (Argentina), La Vanguardia (Espanya), El Universo (Equador) o Más por más(Mèxic).

Recordem Horari de visita als nostres lectors: De dimarts a divendres: d'11 a 21 h, dissabtes: d'11 a 14 h i de 16 a 20 h, diumenges, dilluns i festius: tancat 

No hay comentarios: