lunes, 4 de marzo de 2013

Documental i debat “Somos viento”,
Mèxic dins del context de les celebracions
Del dia de la dona treballadora, a Reus



Dones en Acció és una plataforma de col·lectius (CGT, Casal Despertaferro, Arran, H2O) que organitza els actes relacionats amb el 8 de març del 2013, dia de la dona treballadora, a Reus, Tarragona.
La programació prevista es la següent:


- Documental i debat "Somos viento". Dilluns 4 de març, a les 20.30h al Bar Campus (Sant Llorenç 11). El documental reflecteix, a través de la mirada d'Amparo Sánchez, líder del grup musical Amparanoia i feminista declarada, la seva experiència personal viscuda durant la visita a Mèxic D.F. i als caracoles zapatistes de Chiapas. També es llegirà la Ley Revolucionaria de las Mujeres i es posarà una paradeta de venda d'artesanies per ajudar el projecte de salut comunitària que durant 8 anys des de La Reus Societat Civil porten a terme a Chiapas, Mèxic.

- Documental "No s’accepten propines" amb la participació de la directora Estefania Savall. Dimecres 6 de març, a les 19.30h, al Casal de la Dona de Reus (Plaça Patacada 9). Per a més informació llegiu l'entrevista a Estefania Saval, co-directora del documental, al web http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article8754

- Manifestació "Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista", divendres 8 de març a les 19h. Estàtua dels Despullats, Tarragona.

- Xerrada "Com ens afecta l’avortament? A nivell legal, emocional i relacional", a càrrec de Isa Garnika, (Secretaria de Gènere de la CGT de Catalunya). Dissabte 9 de març, a les 12h. Casal Despertaferro (Martí Napolità 7).

- Taller de defensa personal. Dissabte 9 de març, a les 17h al Casal Despertaferro, a càrrec de Xavi López.

- Sopar i Festa del Dia de la Dona Treballadora. Dissabte 9 de març, a les 21.30h a la Taverna Despertaferro (cal reserva prèvia a la mateixa taverna.)

A més s'ha engegat una campanya anomenada "el feminisme es crida des dels balcons" amb l’objectiu de visualitzar la lluita al carrer des de cada balcó amb pancartes reivindicatives.
8 de març: "Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista!"

+INFORMACIÓ:
Campus Reus [clic aquí]

Pobleviu.cat [clic aquí]

Catalanfilms DB.Cat [clic aquí]

No hay comentarios: