lunes, 25 de marzo de 2013

Situat a Oaxaca (Mèxic)

La multinacional 
Gas Natural Fenosa amb seu a Barcelona 
construeix a Mèxic el seu primer parc eòlic 
a Amèrica Llatina




Ja ha començat la construcció a Mèxic del primer parc eòlic de tota l’Amèrica Llatina, que tindrà una potència estimada de 234 megawatts, el que el convertirà el parc, situat a Oaxaca (Mèxic), en el tercer més gran dels que estan en procés de construcció a tot la regió. La inversió d'uns 300 milions d'euros preveu que estigui llest l’any 2014.

Actualment, Gas Natural té un parc de generació elèctrica a Llatinoamèrica que suma 2.580 megawatts, als quals s'afegiran el 2014 els 234 megawatts d'aquest parc eòlic, la capacitat de producció gairebé arriba a 750 gigawatts hora nets a l'any d'energia.

La construcció d'aquest parc eòlic al sud de Mèxic consolida Gas Natural Fenosa com l'única empresa amb participació en distribució de gas natural i generació elèctrica al país i una de les principals empreses privades del sector energètic. 
En distribució de gas natural, Gas Natural és el principal operador del país, ja que és present en vuit estats, incloent la capital, Mèxic DF, mentre que és també un dels principals productors privats d'energia elèctrica, ja que compta amb 2.035 MW de potència en generació a través de centrals de cicle combinat, alimentades per gas natural. 

En energia eòlica, Mèxic suma actualment una potència instal·lada en operació de 1.287 megawatts i té 1.100 més en construcció, de manera que una vegada culmini aquest parc eòlic la companyia amb seu a Barcelona serà un dels majors operadors.

No hay comentarios: