sábado, 16 de marzo de 2013

Mosaic guanya un premi

El programa de Ràdio Esparreguera 
Mosaic guanya 
el V Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual




Segons ens informen aquest divendres 15 de març l’Ajuntament d’Esparreguera ha recollit el Premi per a la Diversitat en l’Audiovisual que atorga el Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

L’espai de ràdio Mosaic de Ràdio Esparreguera té com a finalitat donar a conèixer les diverses comunitats que conviuen a Esparreguera, donar veu a les persones nouvingudes de qui s’acostuma a parlar, però que no tenen l’oportunitat de ser escoltades i aportar un discurs de la immigració en positiu. Aquest mes de març varem estar convidats l’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants i la Comunitat mexicana resident a Esparreguera.

El programa té una periodicitat mensual, amb una durada d’una hora i es divideix en tres blocs: un primer sobre les accions que duu a terme la Regidoria de Nous Catalans portada pel regidor de Nous Catalans Jordi Mestres i la tècnica d’immigració. A més d’una breu secció, on es fa esment de temes d’interès social; un segon bloc amb entrevistes i històries de vida dels protagonistes i un tercer, més breu, en el qual s’han emès diversos microespais sobre la diversitat cultural.

MOSAIC és el fruit de l’estreta col·laboració entre l’emissora municipal i la Regidoria de Nous Catalans. Des d’aquests dos organismes, s’agraeix la col·laboració a totes aquelles persones que han ajudat a fer possible aquest reconeixement.

No hay comentarios: