sábado, 21 de junio de 2014

Teatre de vanguarda a Barcelona

La mexicana de Xalapa de Enríquez 
Nandy Luna Ramírez presenta 
l’obra de teatre "Ollin. (Moviment)
al Teatre Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre


 
El Teatre Ovidi Montllor de l'Institut del Teatre. Plaça Margarida Xirgu, s/n acull per el dissabte 21 de juny, (20 h) i diumenge 22 de juny de 2014 (18:30 h) la presentación gratuita de l’obra de tetare i dansa "Ollin. (Moviment)" de la mexicana Xalapa de Enríquez, na Nandy Luna. "Ollin. (Moviment)" es un taller de final de carrera de Coreografia obert al públic. 

La obra es inspirada en les tres entitats anímiques que suportaven l'existència del cos humà en l'imaginari indígena mexicà: iniciant per la memòria i el passat ancestral, s'arribava al lloc del trànsit en el cor, per culminar en les passions on s'origina la lluita interior. La mort era vista com un nou inici dins de l'estat de trànsit de l'univers, un moviment més en un joc de contrastos profunds.

Aquest circular pels clarobscurs de la realitat personal és la inspiració del diàleg amb el ressorgiment del rostre, aspecte fonamental que s'uneix a una crítica social mitjançant el diàleg artístic. 



Direcció: Nandy Luna Ramírez 
Intèrprets: Raffaella Crapio, Ernesto Luna, Angel Mercado i Nandy Luna 
Ajudant de direcció: Angel Mercado 
Assessoria d’investigació: J. Isaac Lozada Sosa 
Disseny de vestuari: Blanca Ramirez i Daniel Moreno 
Disseny d’escenografia i d’il·luminació: Josep Carreras i Blanca Ramirez 
Edició musical: Ernesto Luna 
Il.lustració: Celso Arrieta 
Coordinació tècnica: Núria Miralbell 
Tècnic de llums: Carlos Lucena 
Tècnic de so: Toni Suñé 
Tècnic de maquinària: Vilma López 
Tutors: Toni Gómez i Natalie Labiano 

ENTRADA GRATUÏTA. Condicionada a l’aforament de la sala. Màxim dues localitats per persona. Recollida d’entrades a la taquilla del teatre des de dues hores abans de l’espectacle. Més informació: teatres.it@institutdelteatre.cat Atenció telefònica d’11 a 14 h, de dimarts a divendres: 932 273 919

No hay comentarios: