miércoles, 4 de junio de 2014

Mexicanarock

Guillem Roma 
presenta el seu nou disc “Nòmades”
al Music Hall, de Barcelona



Guillem Roma és un noi que va néixer el 1984 i que ha viscut entre Manlleu, Cantonigròs, Barcelona, Ciutat de Mèxic i l'Havana. 

Ha estudiat música des de petit, piano fins a grau mitjà i també saxo, una mica de guitarra i cantava al cotxe... també va fer la carrera de Comunicació Audiovisual. 

Conegut per la seva música mediterrània, balcànica, mexicanarock, i pop; el proper dijous 19 de junio de 2014 de 20:00 a 23:00 hores presentará el seu nou disc “Nòmades”. En el Music Hall, de la Rambla Catalunya 2-4 de Barcelona. 

Ja son a la venda les entrades. El concert te un preu l’entrada en anticipades de 8 euros mes despeses, o taquilla a 10 euros. 

El músic osonenc, acompanyat de la Camping Band Orchestra, estrena a Barcelona les cançons del seu nou treball discogràfic. Energia crítica i optimista carregada d’una sonoritat original que es mou per terreny de frontera! L’essència eclèctica que caracteritza les cançons de Guillem Roma fa un salt qualitatiu en aquest nou disc, amb influències que van dels sons mediterranis, la música mexicana o les bandes balcàniques. 

Quinze noves cançons on han intervingut més de 26 músics, amb més barreja, més canvi, més instruments, més idiomes, més màgia i més amor!! 

Una autèntica experiència per deixar-se portar i viatjar pels paisatges d’aquest món i més enllà. Amb un directe proper i espontàni que encomana bona enrgia i que podrem gaudir amb tota la banda a la sala Music Hall.

No hay comentarios: