miércoles, 11 de junio de 2014

AME Social

Felicitats per els vostres primers 25 anys!! 
I que vinguin molts més darrera!! 
L’Esplai La Lluna d’Esparreguera 
compleix 25 anys d’activitat...


L'Esplai La Lluna es una entitat d’Esparreguera que reballa en l’àmbit del lleure i la cultura per a infants. Aquest cap de setmana tindrà lloc una celebració ben important: Enguany l’Esplai La Lluna celebra el seu 25è aniversari de treball i suport vers la infància i per commemorar aquesta data, es realitzaran diverses activitats el cap de setmana del 14 i 15 de juny. 

Els actes són per a nens, pares i ex-monitors, i també per a tothom qui es vulgui acostar a celebrar amb nosaltres el nostre aniversari.

Vet aquí que l’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, com una entitat més de la ciutat, comparteix la alegria d’aquest col·lectiu per la tasca tan ben feta que han fet amb constància i veritable vocació. I per això, hi serem present en algunes de les activitats que han organitzat. 



Recordem els actes que faran aquest cap de setmana: 

Horari 14 de juny 
11-13h Trobada d’ex-monitors, pares i nens 
16-19h Gimcana marrana 
20-21h Missa infantil 

Horari 15 de juny 
11-14h Activitats i tallers oberts 
14-16h Dinar popular 
16-17h Migdiada popular 
17-20h Concert infantil + animació + batukada 



Esmentem més detalladament aquestes activitats:

1. Trobada d’ex-monitors, pares i nens: és una gimcana perquè hi participi qualsevol persona que ha passat o té algun vincle amb l’Esplai. Per guanyar s’haurà de demostrar qui és un expert “esplaiero”. LLOC: Plaça del Centre 

2. Gimcana marrana: és una gimcana oberta a tot el poble que l’objectiu és embrutar-se i passar-s’ho bé. L’edat mínima per participar serà de 5 anys, i l’edat màxima de 12. La gimcana tindrà un cost de 2€ pels infants de fora de l’Esplai. Cal venir amb roba per embrutar. La gimcana finalitzarà a les 18:30h. 
LLOC: Pl. Del Centre 

3. Missa infantil: es tracta d’una missa per commemorar els 25 anys, on els nens de l’Esplai seran els protagonistes i hi participaran activament. La cerimònia ha estat adaptada per a fer-la més amena pels nens: hi haurà més música i seran els infants el qui faran les lectures. 
LLOC: Església de Santa Eulàlia

4. Activitats i tallers oberts: es realitzaran tallers de manualitats i tradicionals, així com jocs perquè els nens estiguin totalment entretinguts. Hi assistiran els Bastoners del Montserratí i els Geganters 
LLOC: Pl. Del Centre 

5. Dinar popular: és un dinar obert a tot el poble que servirà per retre homenatge als 25 de l’Esplai. Abans de començar Tothom està convidat a venir. 
LLOC: Pl. Del Centre. PREU: 10 euros PREU NENS: 8 euros. 

6. Migdiada popular: en acabar el dinar, els nens i els pares que hi càpiguen es podran refugiar sota les carpes per reposar una estona, mentre es desmunten les taules i es prepara el concert infantil. 
LLOC: Pl. Del Centre 

 7. Concert infantil: un espectacle de música i animació on hi participaran l’animador infantil Jaume Barri i la Batukada d’Esparreguera. 
 LLOC: Pl. Del Centre. 

Hi sou convidats!!

No hay comentarios: