miércoles, 27 de junio de 2012

FORMACIÓ


Estudiants mexicans 
del Màster Gtesd-Agroparistech de París 
visiten els regadius Catalans  






El grup internacional d'estudiants del Màster Gtesd-Agroparistech de París, format per 24 estudiants de 15 països diferents, ha fet una visita formativa a les zones reg del Canal d'Urgell i els nous regs del Segarra-Garrigues, estudiant i valorant la gestió que es fa de l'aigua, Comprovant també l'efecte de l'aigua al territori. 

La visita completa aspectes formatius d’aquest màster relacionats amb la gestió mediambiental, el sòl, ei l’aigua. 

Els alumnes han visitat l’estació lisimètrica de l’IRTA, el Museu de l’Aigua, la finca demostrativa d’ametller i festuc d’Infraestructures.cat situada a Vilagrassa, la central de bombeig del pantà de Rialp (Acuaebro) i la zona de reg del primer sector de reg del canal Segarra-Garrigues, amb els nous conreus, bombes d’impulsió secundàries i basses de regulació. Junt amb els estudiants de Mèxic en trobem d’altres vinguts de països com Algèria, Iraq, Camerun, Espanya, Tunísia, Costa Rica, Itàlia, Xina, Estats Units, Gabon, Grècia, França, Colòmbia, Cuba i Veneçuela. 

L’activitat ha estat organitzada per l’Oficina del Regant del DAAM, situada a l’ECA de Tàrrega, i ha comptat amb la col·laboració de l’IRTA, Infraestructures.cat, ASG i Acuaebro que han acollit la visita tècnica. 



No hay comentarios: