jueves, 4 de octubre de 2012

De els Amics de Coearte...COREARTE PROYECTOS CULTURALES 
PRESENTA EL SEU 
VI FESTIVAL INTERNACIONAL DE CORS COREARTE BARCELONA 2012
Del 8 al 14 d’Octubre 


El Festival Internacional Corearte torna als escenaris de Barcelona en la seva sisena edició. Mantenint la tradició, reuneix de nou apassionats pel cant d’arreu del món. 
Creixent any darrera any en la diversitat de països participants, cantants, concerts i públic, Corearte situa Catalunya en el mapa de les principals trobades de cant coral d’Europa. 

Més de quatre-centes veus ompliran diferents sales de concerts i esglésies de la ciutat durant una setmana d’activitats intenses, sota la batuta de directors de gran projecció sobre l’escenari internacional tals com Ludmila Stebenkova (Rússia), Jonathan Rathbone (Regne Unit), Josep Prats (Catalunya), Randi Dugstad (Noruega) i Basilio Astulez (País Basc), entre d’altres. 

Músics russos, noruecs, francesos, brasilers, mexicans i catalans es reuniran a la ciutat condal per tal de celebrar aquesta experiència que Corearte Barcelona 2012 els proposa. 

Cinc tallers diferents marcaran simultàniament l’obertura del Festival. Mestres de renom internacional de la talla de Eva Martínez, Josep Prats (Catalunya) i Jonathan Rathbone (Regne Unit) es faran càrrec dels adults, mentre que dos dels milliors directors de corals infantils d’Europa, Basilio Astulez i David Azurza (País Basc) impartiran tallers als nens. 

En total seran sis dies intensos de tallers i concerts, que tenen per objectius principals la formació i l’intercanvi de vivències i experiències musicals. 

Concerts a Barcelona 

dijous 11 d’octubre 
19:00 h. Aula Magna de la Universitat Abat Oliba Carrer de Bellesguard, 30 
20:00 h. Paranimf de la Universitat de Barcelona Gran Via de les Corts Catalanes, 585 

divendres 12 d’octubre 
18:00 h. Monestir de Santa Maria de Valldonzella Carrer del Cister, 41 

dissabte 13 d’octubre 
19:00 h. Concert de cloenda del VI Festival Internacional de Cors Corearte Barcelona 2012, els cors participants, a més de les obres dels seus respectius països, presentaran els resultats dels tallers portats a terme durant el Festival. 
Basílica de Santa María del Pí Carrer del Cardenal Casañas, 16 

La direcció de Corearte Barcelona ha escollit aquests indrets emblemàtics de la ciutat per als seus concerts, oferint-los de manera totalment gratuïta i amb la capacitat de públic que l’aforament de cada escenari permeti 

Reserva de seients preferents al telèfon mòbil 674 765 822

Carlos Sesca
Director Corearte Proyectos Culturales
info@corearte.es
www.corearte.es
No hay comentarios: