miércoles, 10 de octubre de 2012

25 d'octubre de 2012


Silvia Salgado Ruelas 
Libros de coro en México: 
recuperación documental y musical 
Facultat de Biblioteconomia i Documentació 


En P. Rueda del grup EXEMPLAR Grup d’Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental; un grup d'estudi dedicat a la investigació del patrimoni bibliogràfic i documental que en aquests moments desenvolupem el projecte de recerca "Cens de catàlegs espanyols de venda de llibres (dels orígens a 1840)"; ens assabenta que el proper dijous 25 d'octubre de 2012 tindrà lloc una nova conferència del Seminari Exemplar. 

Grup d'Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental ens diu que la Silvia Salgado Ruelas (Instituto de Investigaciones Bibliográficas de la Universidad Nacional Autónoma de México) donarà una conferencia magistral que porta per nom “Libros de coro en México: recuperación documental y musical” 

El camp d'estudi de la la Silvia Salgado Ruelas és la història del llibre als segles XVI i XVII i la història de les biblioteques al segle XVIII. Entre els seus llibres destaquen Libros de coro conservados en la Biblioteca Nacional de México (México : Apoyo al Desarrollo de Archivos y Bibliotecas de México, A.C., 2010). 

RECORDEU: 

Silvia Salgado Ruelas 
Libros de coro en México: recuperación documental y musical 
25 d'octubre de 2012 
18:00 hores 
Sala de Juntes Facultat de Biblioteconomia i Documentació 
Melcior de Palau, 140 Barcelona 
Entrada lliure


No hay comentarios: