jueves, 5 de diciembre de 2013

Escola Octavio Paz de Barcelona

Aquest és el meu Mèxic
El Consolat General de Mèxic a Barcelona
rep als alumnes premiats



El Consolat General de Mèxic a Barcelona va rebre aquest dimecres 04 de desembre de 2013 a la seva seu situada al Passeig de la Bonanova 55 de Barcelona, als alumnes de l'Escola Octavio Paz de Barcelona guanyadors del concurs de dibuix infantil "Aquest és el meu Mèxic"i  als seus alumnes que realitzaran un intercanvi estudiantil a Veracruz, Mèxic  el proper  any  2014 .

També es va realitzar en un acte que va ser presidit per  la Exm Sra. Consol Norma Ang i Sánchez, el lliurament del premi principal, a la nena guanyadora del concurs, Aroa, així com el lliurament dels diplomes als nens i nenes participants i el reconeixement a pares, mares, professors i directius.
L'Escola Octavio Paz de Barcelona especialment vinculada amb el món de Mèxic va ser inaugurada el 15 de juny de 1994. És un centre que depèn del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, on s’imparteixen els ensenyaments d’Educació Infantil i Primària.
Val a dir també que l'Escola Octavio Paz forma part del grup d’Escoles Associades de la UNESCO.
L'Escola Octavio Paz ha estat reconegut com a Centre Experimental de Règim Especial, segons el Decret 281/1996 DOGC 2237 i posteriorment com a Pla Estratègic de Centre per poder desenvolupar un Projecte d’Intercanvi Cultural Catalunya-Mèxic.

Val a dir que l’Escola Octavio Paz enquadra el seu Projecte Educatiu dins del marc de valors tant importants com la PAU, la TOLERÀNCIA, la SOLIDARITAT, la COOPERACIÓ i l’INTERCANVI CULTURAL I SOCIAL.
Els seus educadors volen que l’escola sigui una escola que fomenti en els alumnes una actitud curiosa, crítica i investigadora, que el treball i la comunicació siguin els factors de base de la seva formació.
Com també recordaran els nostres socis, amics i lectors d’AME l’Escola Octavio Paz de Barcelona va ser també felicitada darrerament per el Consolat General de Mèxic a Barcelona per la realització de "La setmana de Mèxic", durant la qual els alumnes van rebre cursos d'història, tradicions i llegendes mexicanes; tallers d'arts plàstiques, balls i cants mexicans, així com jocs típics mexicans.

Fotografia: gentilesa de Consulmex

No hay comentarios: