sábado, 15 de junio de 2013

Ja és historia

LA MOSTRA ‘13
de l’Escola d’Arts Plàstiques
va tenir participació mexicana



El passat divendres 31 de maig fins el diumenge 16 de juny de 2013 va tenir lloc a la Casa de Cultura d’Esparreguera la anomenada  Mostra ’13 de l’Escola Arts Plàstiques d’Esparreguera, on, varem poder veure exposades les millors obres dels alumnes d’aquesta escola artística de la nostra petita ciutat.

L’exposició realment, serien dues, de caràcter monogràfic, ja que en una de sola no hi havia prou capacitat per poder mostrar la gran quantitat de peces  amb la necessària dignificació que mereixien els artistes. Per aquest motiu els organitzadors optarien en presentar part de les disciplines que ensenyen per la primera emana, desmuntar, i a la següent setmana reobrir amb la altra part. 
D’aquí en que en nostre primer article que varem publicar, parlaríem de les dates de la primera setmana.

Per això, el dibuix, la pintura, la plàstica, la plàstica en ingés i el còmic serien exposades del divendres 31 de maig al diumenge 02 de juny de 2013.

Tanmateix felicitem als dos socis d’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants la seva participació i la qualitat de l’obra que allí hi varen presentar-hi.

Esperem tenir el proper any, novament, la possibilitat de gaudir dels seus treballs…

No hay comentarios: