domingo, 16 de junio de 2013

Local

Bon humor i bon gust
Deixaren el Taller de Cuina Mexicana
d’Esparreguera



El passat divendres 31 de maig de 2013 va tenir lloc la darrera sessió del taller de cuina mexicana que es va organitzar a l’escola Mare de Déu de la Muntanya d’Esparreguera, adreçada principalment als pares i mares de l’AMPA d’aquesta escola tan volguda de la nostre ciutat.

Agrair la col·laboració desinteressada de les dues monitores de l’associació, que varen donar el taller, sabent crear un bon ambient amb tots els participants a les classes.

Al final, la inscripció prevista de tres euros va apujar-se a cinc euros. Per qual cosa varen sobrar uns diners després de la compra dels queviures. Aquest diners excedents, per acord de tots els assistents, varen ser lliurats a la direcció de l’Escola per tal de que fossin destinats a material escolar d’algun alumne amb família amb dificultats.

Cal agrair la bona predisposició de la cuinera de l’escola, que amb tant bon humor va deixar-nos el seu territori i els estris culinaris. Com la Direcció del centre que va ajudar-nos en tot i per tot.

Un Taller de Cuina Mexicana a Esparreguera realitzat amb bon humor i molt d’interès, que ha estat possible gràcies a la implicació de les monitores, l’AME Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants, l’Escola Mare de Déu de la Muntanya, l’AMPA Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’ Escola Mare de Déu de la Muntanya i la Regidoria de “Nous Catalans” de l’ Ajuntament d’Esparreguera.


No hay comentarios: