miércoles, 5 de junio de 2013

L'entrenador blanc-i-blau mexicà:

"No vaig tenir dubtes
a l'hora de renovar"
Javier Aguirre
continua amb la confiança del RCDE






Unanimitat dins de les altes esferes esportives del club de futbol català Reial Club Esportiu Espanyol amb l’actual entrenador del Club, el mexica Javier Aguirre i el seu projecte esportiu per l’actual equip. 

Javier Aguirre seguirà dirigint l’esquadra periquita amb l’objectiu de seguir a Primera Divisió amb al primer equip de l'Espanyol la propera temporada, segons es diria a l’extensa roda de premsa pública celebrada a l'Estadi RCDE quest passat dimecres dia 05 de juny de 2013.

El president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha assegurat ala mitjans de comunicació que “que Aguirre és la persona que havia de liderar aquest projecte pel seu missatge i per la cohesió que aconsegueix al vestidor". Mentre que Aguirre ja oficialment entrenador del RCD Espanyol per la pròxima temporada ha afirmat que Ell està "molt content" amb el treball realitzat pels jugadors i pel "compromís" mostrat.

Javier Aguirre va rellevar a la banqueta de l’equip a Mauricio Pochettino en un moment ben arriscat, traient l’equip del descens, Fins i tot tindrien la possibilitat d’arribar a les competicions d’Europa en el darrer tram de la Lliga BBVA temporada 2012/13.

L'entrenador blanc-i-blau, ha deixat també ben clar que compta amb els futbolistes del filial del club i que "des que vam estar salvats, vam anar treballant per preparar l'any que ve. Tenim un 80 per cent de la feina feta". 

No hay comentarios: