sábado, 13 de abril de 2013

La Comunitat Mexicana hi ha col·laborat

El  23 d’abril  es publica el reportatge
de Carlos Ortí sobre com la crisi
està afectant als immigrants.
A la Revista “777 Comunica” d’Esparreguera


La revista va ser fundada el febrer del 1990 per un grup d'esparreguerins, molts dels quals, de manera altruista, encara formen part de l'equip de direcció i redacció: Carles Reynés, Josep Paulo, Antoni Puig, Carme Paltor, Soledat Lara i la col·laboració de Ràdio Esparreguera (89.4 FM).

La revista compta amb col·laboradors fixos com Anna Valldeperas, Teresa Prats, Paquita Vives, Eduard Rivas, Ade Palomar i d'altres que hi participen esporàdicament.

Val a dir que el proper 23 d’abril de 2013 la Revista “777 Esparreguera” publicarà un reportatge de com la crisi està afectant als immigrants, i com molts d'ells ara comencen a marxar d'Esparreguera.

El reportatge es escrit per l’esparreguerí  Carlos Ortí, que esta actualment fent l'últim any de la carrera de Periodisme i de Ciències Polítiques, i que he realitzat un intercanvi a la Universitat de Sydney . Actualment es  redactor i col·laborador del "777 Comunica".

Les fons primàries on treu la informació en Carlos Ortí son les dades oficials de l'estudi que va fer l'Ajuntament aquest passat mes de febrer de 2013, i un treball de camp amb els diversos col·lectius de Nous esparreguerins i esparreguerines provinents d’altres nacionalitats.

Al reportatge, la Comunitat Mexicana resident a Esparreguera aportarà tres testimoniatges al conjunt del treball de recerca i anàlisis que a fet aquesta jove promesa del periodisme. 

No hay comentarios: