sábado, 6 de abril de 2013

Actualidad y debate. Col·laboracions

Vídeo debat a TV3 
sobre els escraches

Vídeo entrevista de l'especulació 
amb l'habitatge a l'especulació alimentària



La coneguda activista social Esther Vivas que te programades properes xerrades la setmana que ve a Martorell i a Vic i l'altra a l'Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona, a la Facultat de Física i Química de la UB a Barcelona, i al Bon Pastor a Barcelona en fa arribar un interessant material que creiem es d’interès dels nostres lectors. Ens diu:


"Hola!

Us faig arribar uns tres materials que penso us poden interessar.
En primer lloc, un debat en vídeo sobre els escraches com a nova forma de protesta on he participat avui a Els Matins de TV3, senyalant que "amb l'escrache no hi ha delicte, sinó intents del PP de criminalitzar als que protesten".

En segon lloc, un article que publicava ahir a Público, coincidint amb la Consulta d'Alt Nivell de l'ONU sobre la fam a Madrid, i on analitzava les causes polítiques de la fam i les falses solucions que es proposen en trobades oficials com aquesta.

I per acabar, una entrevista curteta, feta pels companys d'ATTAC TV, on analitzo els vincles estrets entre la crisi econòmica actual i la crisi ecològica i alimentària.
Bon profit!
 
Esther Vivas"




“L’escrache en majúscules 
el pateixen les famílies afectades pels desnonaments”
Debat a Els Matins de TV3

FlashVars='instancename=playerEVP_0_4523871&minimal=false&relacionats_canals=true&mesi=true&basepath=http://www.tv3.cat/ria/players/3ac/evp/&themepath=themes/evp_advanced.swf&videoid=4523871&votacions=true&expandir=true&backgroundColor=#ffffff&relacionats=true&hassinopsi=true&subtitols=true&hascomparteix=true&refreshlock=true&haspodcast=true&controlbar=true&hasenvia=true&autostart=false&opcions=true&hasrss=true&comentaris=false&hasinsereix=true&basepath=http://www.tv3.cat/ria/players/3ac/evp/&xtm=true'>

La sensació d’esgotar totes les vies possibles ha portat els membre de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca a fer accions que es coneixen amb el nom d’”escrache”, que consisteix en anar als domicilis dels diputats amb l’objectiu d’informar-los de la problemàtica dels desnonaments en persona.

Avui a Els Matins parlem d’aquesta qüestió amb Josep Oriol Rusca, advocat penalista, i Esther Vivas del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF.






De la especulación con la vivienda 
a la especulación alimentaria
ATTAC TV



FSM Túnez 2013 - De la especulación en la vivienda a la especulación alimentaria / Esther Vivas

Esther Vivas nos habla en el Foro Social Mundial de Túnez sobre la conexión directa entre los responsables de la crisis económica y la crisis ambiental.

No hay comentarios: