domingo, 27 de enero de 2013

Cuando te hablen de amor...

Teatre de l'Aurora   
d’Igualada
“Cuando te hablen de amor
amb la mexicana Martha Escudero




El Teatre de l'Aurora és ubicat en les instal·lacions d'Unicoop Cultural. És una sala independent apta per a tot tipus de manifestacions artístiques de petit format.
Un espai independent de cultura nascut a Igualada amb la voluntat de mostrar, en totes les seves dimensions, les representacions artístiques més variades i, especialment, aquelles que aportin facetes noves i innovadores dins l'àmbit de les arts de l'espectacle.
Inaugurat oficialment el 17 de maig de 1997, compta amb una programació estable de teatre, música i dansa des de la tardor de 1996.

Martha Escudero ens porta històries i cançons per a reflexionar sobre l'amor i totes les seves facetes. Amb ironia i humor se'ns presenten amors perduts i trobats, eterns i fugaços, tendres i salvatges.

Són contes molt diversos amb adaptacions d'autors contemporanis com Ángeles Mastretta, Eduardo Galeano, Laura Esquivel i Norma Román Calvo. També cançons, xiuxiuejades, cantades i evocades, cançons que arriben a l'ànima de compositors mexicans com Agustín Lara, José Alfredo Jiménez i Cuco Sánchez.

Una nova sessió del cicle de contes per a adults a Les Golfes del Teatre de l'Aurora d’Igualada, que recordem, el trobareu al carrer de l'Aurora número 80  d’aquesta ciutat.
Els contes son aqiesta vegada en llengua castellana amb una durada aproximada de seixanta minuts.
El preu de l’entrada son de 5’50 a 7 euros incloent una consumició.

Entrades ja a la venda [clic aquí]  




No hay comentarios: