viernes, 18 de enero de 2013

Cinema

Blancanieves” 
La coproducció catalana 
competirà a la Secció Oficial 
del Festival de Cine de Guadalajara (Mèxic) 



La coproducció catalana “Blancanieves” dirigida per Pablo Berger ha aconseguit el Premi ASECAN-SGAE 2013 del cinema andalús i ha estat seleccionada pel Festival Internacional de Cine de Guadalajara (Mèxic), que tindrà lloc de l'1 al 9 de març, per a competir a la Secció Oficial en la categoria de Llargmetratge Iberoamericà de Ficció.

Blancanieves” va participar darrerament al Festival Internacional de Palm Springs a California i va rebre el Premi Cine Llatí. 

El film, mut i en blanc i negre, i protagonitzat per Maribel Verdú i Macarena García té 12 nominacions als Premis Gaudí i 18 als Goya. 

Blancanieves”, de Pablo Berger, és una original visió del popular conte dels germans Grimm, ambientada en els anys 20 al sud d'Espanya.

 
Blancanieves és Carmen (Macarena García), una bella jove amb una infància turmentada per la seva terrible madrastra, Encarna (Maribel Verdú).
Fugint del seu passat, Carmen emprendrà un apassionant viatge acompanyada pels seus nous amics: una troupe de nans toreros.  

Una BLANCANEUS plena de fantasia, aventures, emoció i humor. 


Recordem que el Festival Internacional de Cinema a Guadalajara és un esdeveniment cultural de gran rellevància per a la ciutat i per al país com un dels aparadors per l'apreciació, difusió, promoció i distribució del cinema mexicà i iberoamericà. És un festival de tots i per a tots, de manera que treballem perquè la gent en gaudeixi mitjançant diverses activitats, però sobretot veient el cinema com Indústria, Entreteniment i Art. 

És el festival més sòlid de Llatinoamèrica amb una oferta per a la Indústria Cinematogràfica que li ha permès posicionar-se en l'àmbit nacional i internacional. És un fòrum per a la formació, instrucció i intercanvi creatiu entre els professionals, crítics de la cinematografia internacional i estudiants d'Iberoamèrica. 


No hay comentarios: