miércoles, 14 de noviembre de 2012

Local


"500 Notícies del Català"
programa especial de Ràdio Esparreguera 
en directe i amb públic 
va tenir presència mexicana 






Fotografia: gentilesa del SLC 

L’edifici de Can Pasqual al carrer dels Cavallers 26 va acollir a la Sala d’Actes de la primera planta, l’acte organitzat per Ràdio Esparreguera i el Servei Local de Català, per commemorar les “500 Notícies del Català” amb una emissió especial commemorativa el passat dijous 08 de novembre de 2012. 

Des de l'any 1998 s’ha vingut fets ininterrompudament un espai setmanal a Ràdio Esparreguera dedicat a la nostra llengua. Una tasca meritòria, en la que la llengua Catalana es feia present a les ones radiofòniques, així com les notícies d’actualitat que tenien referència amb Ella. 

Entre les nombroses personalitat que hi participarien, hi trobem també a professors i alumnes dels cursos de català que venen fent-se a la nostra ciutat. Cursos que també tenen alumnat mexica com a part de la realitat plural de la nostra ciutat. 

Hi va participar, Martha Inés Sánchez i Navarro de d’AME- Associació de Mexicans d’Esparreguera, qui va explicar la seva experiència dins els cursos realitzats d’aprenentatge de la llengua Catalana. 

Podeu escoltar dues hores i mitja de programa al podcast de Ràdio Esparreguera dividides en 3 parts: 






Des aquí felicitem a tots per la gran tasca integradora i de cohesió social que fan des el Servei Català d’Esparreguera, i també a la ràdio pionera a Catalunya, Ràdio Esparreguera, per aquest programa especial realitzat 


No hay comentarios: