jueves, 8 de noviembre de 2012

Comunitat



AME va celebrar 
el DIA DE MORTS 
i les tradicions més mexicanes 





Fotografia: Gerardo M 

El passat diumenge 04 de novembre de 2012 un grup de la nostra associació va celebrar el Dia de Morts en un ambient típicament mexicà. Malgrat de que va ploure i no va fer bon temps. 

L’activitat, anunciada a l’Agenda de la associació va començar a les 13:00 hores amb el muntatge del nostre “Altar de Morts” al qual varen poder presentar-se les ofrenes particulars. Després d’una oració i un record per als difunts varem tenir el dinar “de traje” amb Tacos de Canasta, Tinga de pollo, patatas con chorizo muy picante, ensalada de macarrones con atún, pitzzas, crousanes, capirotada, bebidas, cafè, tequila... total, que de gana no varem morir. 

Varem tenir una pinyata per als més petits. Una gran carbassa farcida de llaminadures, que uns dies abans "es fabricaria" a casa amb el millor humor i gresca del Món ... 

El Concurs de disfresses també va tenir lloc. Tema dominant: zombis i morts ... Després de la sobretaula, amb llurs converses d’amics, tocava anar a fer feina. Tothom paper i llapis a la mà treballant per tal de fer la seva Calavera Literària. Que, després es llegiria en públic mentre es gravaria tot per vídeo. 
Aquí uns anys ens riurem molt tots plegats. O ens quedarem bocabadats per la espurna i enginy d’aquests moments ... 

Ens ho vam passar molt bé Molt. Que d'això es tractava ... 


No hay comentarios: