viernes, 28 de octubre de 2011

Dijous, 03 de noviembre al CCCB

.


Peter Stamm
Siete años







El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i Acantilado es complauen a presentar el llibre Siete años (Acantilado, 2011). L’acte comptarà amb la intervenció de l’autor, Peter Stamm, i de Jordi Soler, escriptor de Veracruz, Mèxic, resident a Barcelona.

Peter Stamm (Weinfelden, Suïssa, 1963), s’ha erigit en una de les veus més singulars de les lletres europees dels darrers anys, i la seva prosa ha estat comparada amb la d'autors con Txèkov, Camus o Hemingway. Les seves novel·les Agnes (1988), Paisaje aproximado (2003), Tal día como hoy (2007) i els llibres de relats Lluvia de hielo (1999), En jardines ajenos (2006) i Los voladores (2010) han rebut una càlida acollida per part de la crítica internacional i han estat traduïts a trenta-sis llengües.

Siete años és el retrat de la vida en comú de l’Àlex i la Sonja—una jove parella d’arquitectes que funden el seu propi estudi després de la universitat—, que es veuen incapaços de suportar les diferències que existeixen entre ells, i es debaten entre el desig i el rebuig, la cordialitat i l'estranyesa, l'ansietat i l'alliberament.



.

No hay comentarios: