sábado, 3 de septiembre de 2011

Cultura popular i diversitat

.


XII Festa de la Diversitat
XVII Festa del barri de la Farga de Banyoles
Les festes s’acompanyaran de música de Mariachi






Banyoles, una bufona ciutat de prop els 19.00 habitants és situada a només 120 Km de Barcelona i tant sols 22 km de Girona. Coneguda antigament amb el nom de Baniolas, documentat en el precepte de Lluís el Pietós de l’any 822 d.C. ha sabut conservar el seu encant des el seu primer dia.

Conserva un casc antic Banyoles d’origen medieval.
Es tracta d'un nucli històric sorgit a l'ombra de la construcció del Monestir de Sant Esteve. El cenobi benedictí va acabar donant peu a la formació de la vila vella, a partir del segle IX.

Carrers de pedra, placetes i racons, edificis civils i religiosos, art i el pas de l'aigua a través dels recs de sortida de l'Estany, conformen un centre únic que cal conèixer i visitar a fons. Tanmateix un dels seus indrets més populars son el seu Estant o llac de Banyoles.

Al setembre tenim a més del seu paisatge i la seva historia altre motiu per visitar aquesta població. Enguany, tenim els dies 2, 3, 4la celebració XII Festa de la Diversitat i la XVII Festa del barri de la Farga de Banyoles. Uns dies que poden acompanyar la nostra visita a aquest indret diversos actes que poden esdevenir del nostre gust.
Des AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants us cridem l’atenció sobre l’actuació que tindrà lloc el proper diumenge 04 de setembre al carrer Tarragona de Banyoles del Mariachi México Lindo de Barcelona...

Per aquells amics, lectors, socis que pugueu estar interessats tenim el plaer de publicar les activitats previstes per aquest dies.

Agraïm als organitzadors de la Festa de la Diversitat de Banyoles que hagin tingut present la nostra Cultura i música a l’hora de confeccionar el seu Programa.

Desitjar-los uns dies de joia per a tots els participants de les festes, propis, i visitants.




Festa de La Farga
02/09/2011
XVII Festa del barri de la Farga de Banyoles, Divendres 2 de setembre
A les 10 del vespre. Al carrer Tarragona: Cinema amb la pel·líula Dones amb els ulls oberts, versió original en francès subtitulada en anglès. En cas de pluja es farà al Centre Cívic.
A la mateixa hora, a la plaça de la Pau, es faran activitats infantils.
A les 11 de la nit. Al carrer Tarragona: música amb Nayda Girona.

Festa de La Farga
03/09/2011
XVII Festa del barri de la Farga de Banyoles, Dissabte 3 de setembre
De 7 a 9 del vespre. A la plaça Rafel Vilarrúbias, animació amb el Doctor Fly Show.
A 2/4 de 10 del vespre, al carrer Tarragona, Sopar, elaborat per Cuinats la Farga, i sorpresa amb ...............!!!! Menú: Fideuà amb allioli. Rostit de "Festa Major", amb guarnició. Postres, aigua, pa, vi, cava, cafè i gotes. Cal portar: coberts, plat i got. Preu 15€ adult - 10€ mainada fins a 12 anys. Venda de tiquets del 23 d'agost a l'1 de setembre a Perruqueria Neus. Informació i venda de tiquets als tels. 661.910.881 - 629.621.416. A 2/4 de 12 de la nit, ball amb Jesús Frigolé i Mireia



Festa de La Farga
04/09/2011
XII Festa de la diversitat, diumenge, 4 de setembre
A les 12 del migdia, al carrer Tarragona, Obertura de la XII Fira. Durant tot el dia hi haurà degustació de menjars i begudes a càrrec de les associacions i col·lectius de diferents països, així com, tallers, llibres, confecció de pentinats...etc.
A partir de les 2 del migdia: arròs i carn a la planxa a càrrec de l'Associació de Comerciants i petits Empresaris de la Farga de Banyoles i asado, empanades i chorizo Argentino a càrrec del col·lectiu Argentí.
A 2/4 de 6 de la tarda, al carrer Tarragona Mariachis amb Mexico Lindo.
infantils


Festa de La Farga
04/09/2011
XII Festa de la diversitat
A 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça Rafel Vilarrúbias, Enriquet el pallasso.
A 1/4 de 7 de la tarda. Acte central: Apadrinament de la Fira amb l'Associació de Donants de sang Girona, la vocalia de la Comarca del Pla de l'Estany, i representants de l'Ajuntament.
A 3/4 de 7 de la tarda, al carrer Tarragona, Jazz de Nova Orleans.
A 3/4 de 8 del vespre, al carrer Tarragona, Danses tradicionals catalanes amb L'Esbart dansaire de Fontcoberta. A 3/4 de 9 del vespre, al carrer Tarragona Dansa del ventre amb Hara.
A les 10 del vespre, al carrer Tarragona, cinema, amb la pel·lícula Binta i la gran idea (versió original en francès i subtitulada al castellà). En cas de pluja es farà al Centre Cívic. A la mateixa hora, a la plaça de La Pau, es faran activitats



.

No hay comentarios: