lunes, 9 de mayo de 2011

29 d’abril 2011 - al 02 de maig 2011

.

Mèxic, sempre Mèxic…
Grup Son de México
Mariachi México Folclórico
XVII Fira Internacional dels Pobles de Fuengirola.



Els nostres bons amics immortalitzen el Cercavila de Fuengirola..

Tot estava a punt. El gran esdeveniment tenia previst de començar la tarda del 29 d’abril del 2011 a les 20:30 al Palau de la Pau. I així va ser.
Amb un solemne acte inaugural que presidia l’alcaldessa d’aquella ciutat Esperanza Oña. L'acompanyaven membres del seu equip de govern. Un acte de certa solemnitat on també tenia lloc una desfilada de banderes de totes les nacions participants -Mèxic ben present gracies al grup Son de Mèxic i el Mariachi Mèxic Folclòric- amb diverses actuacions de varis grups.

Els països i regions que comptarien amb representació aquesta vegada serien: Alemanya, Argentina, Astúries, Brasil, Bulgària, Cadis, Xile, Colòmbia, Cuba, Equador, Estats Units, Egipte, Escòcia, Fuengirola, Galícia, Grècia, Hawaii, Hongria, Índia , Irlanda, Israel, Japó, Marroc, Mèxic, Noruega, Palestina, Paraguai, Pèrsia, Perú, República Dominicana, Tailàndia, Uruguai i Veneçuela.

L’endemà dissabte a les dotze del migdia tindria lloc el tradicional Cercavila que, enguany, havia creat molta, molta, molta especiació. Moltes expectatives...

Malakao senyalava que “estarien representats tots els països que participaven i als que també s’afegirien altres grups folklòrics de països sense presencia en el recinte ferial. Aquest any, -deia Malakao- com a novetat la desfilada tindrà lloc per els carrers del centre de Fuengirola”.

El mateix dissabte Siente Malaga publicava un interessant article en el que senyalava que enguany “tenien com a novetat la participació de 40 grups folklòrics de 33 països i regions que faran la seva actuació per els carrers principals” mentre que dins del Recinte Firal [avinguda Jesús Santos Rein] hi havien instal·lades casetes que representaven “a més de 30 països participants amb vestits típics, artesania, música, balls, costums, folklore o gastronomia”.

El recorregut de la cercavila va ser el següent: sortida de la plaça d'Espanya per l'avinguda Comtes de Sant Isidre fins arribar al carrer Alfons XIII, on els participants pujaran fins a l'estació de RENFE per encaminar-se pel Passeig Sants Rein fins al Recinte Firal. La desfilada tindrà el seu punt i final al Palau de la Pau. A més, aquest any la cercavila comptarà amb mitja dotzena de cotxes clàssics i amb un grup de les mítiques motocicletes Harley Davidson, que participaran en representació dels EUA.
Un xic més de salsa picant en un Cercavila que estava coronat d’èxit tot abans de començar a fer les primeres passes…

[continuarà]



[22.05.2011] [segona part d'aquest article]
La XVI Fira Internacional dels Pobles de Fuengirola
La volta al mon es pot fer en quatre dies a Fuengirola
Mèxic estaria representada d’allò mes bé amb Son de Mèxic i Mariachi México Folclórico.
[clic aquí]





.

No hay comentarios: