viernes, 7 de diciembre de 2012

El festival Cerdanyola Solidària


Monica Green 
serà la protagonista 
del festival Cerdanyola Solidària 






La web de l’Ajuntament de Cerdanyola publica aquesta información: La vuitena edició de l’activitat, organitzada per l’església Evangèlica Baptista de Cerdanyola, es farà diumenge a l'Ateneu i destinarà la recaptació al banc d’aliments local i a un projecte de cooperació internacional a Mèxic. 

L'artista Monica Green farà un homenatge a la desapreguda Whitney Houston. El festival Cerdanyola Solidària arriba aquest diumenge a la seva vuitena edició, organitzat per l’església evangèlica baptista de Cerdanyola en benefici del banc d’aliments i un projecte sanitari al sud de Mèxic. Enguany el festival compta amb la presència de Monica Green, qui interpretarà cançons de Whitney Houston, i la col.laboració de Veus Sense Fronteres. 

El festival, que començarà a les 12 hores al Teatre de l'Ateneu, tindrà una entrada de 7 euros per a les persones adultes; els infants acompanyats entraran gratuïtament. Daniel Banyuls, pastor de l’església evangèlica baptista de Cerdanyola, explica que l’objectiu del festival és oferir un muntatge musical atractiu però també recaptar fons per a projectes solidaris. En aquest cas, per al banc d’aliments que gestiona l’Església Evangèlica i que atén actualment unes 500 persones i també per a un projecte sanitari al sud de Mèxic. 

La cantant Monica Green serà la protagonista del festival fent un homenatge a l’artista nordamericana Whitney Houston amb un repàs històric de les seves cançons i algunes peces típiques de Nadal. Banyuls comenta que Green ja va actuar al festival fa 5 anys i que va deixar molt bon record. Abans hi actuarà el cor de Veus Sense Fronteres. 

Situació desbordant al banc d'aliments La situació del banc d’aliments “és desbordant”, segons Banyuls, i s’estan atenent cada vegada més usuaris. A més, afegeix, els recursos que els arriben també s’estan retallant, per tant, han de viure “el dia a dia” i anar passant “com poden”. Tot i això, esperen que amb el gran recapte d’aliments que es va fer el cap de setmana passat a Catalunya millori una mica la situació dels bancs d’aliments. 

Tot i la greu crisi econòmica que estem vivint, Daniel Banyuls remarca que la ciutadania cerdanyolenca continua sent molt solidària, està “molt involucrada”. Segons comenta, des del banc d’aliments estan treballant per involucrar encara més a altres col•lectius de la societat com ampes de les escoles o els comerciants. 

El Festival Cerdanyola Solidària també recaptarà fons per a un projecte en el que estan treballant al sud de Mèxic, a Veracruz, on estan recolzant el treball d’una doctora que desenvolupa un programa de prevenció sanitària a la zona. 

Agenda de cap de setmana El Festival Cerdanyola Solidària que es farà diumenge a l’Ateneu és l’acte més destacat de l’agenda d’aquest cap de setmana de pont. No obstant això, hi ha altres activitats preparades per a aquests dies com ara la Festa Ron Barceló, a la sala Acme, aquesta nit a partir de les 23 hores. 

Demà dissabte es farà una nova edició del Mercat de les Antiguitats i el Col·leccionisme de Cerdanyola i Ripollet, que aquesta setmana es farà a la plaça de la Constitució a partir de les 9 del matí. Una altra fira que també es realitzarà dissabte serà el mercat d’equips de radioaficionats al B’Art de l’Ateneu, també a partir de les 9 del matí. Ja a la nit, a la sala Acme es farà la Festa Ron Santa Teresa a partir de les 23 hores. 

El diumenge, a les 12 hores, l’Ateneu acollirà la celebració del Festival Cerdanyola Solidària, organitzat per l’Església Evangèlica Baptista de Cerdanyola, amb l’actuació de Monica Green d’homenatge a Whitney Houston. La recaptació anirà destinada al banc d’aliments i a un projecte de cooperació internacional. El preu de l’entrada és de 7 euros. 


No hay comentarios: