miércoles, 10 de diciembre de 2014

Biblioteca de Llinars del Vallès


Presenten llibre 
"Detrás del pasamontañas, 20 años del proyecto 
 de autonomía del Ejército Zapatista 
de Liberación Nacional"



Demà dijous 11 de desembre de 2014 a les 19:00 hores tindrà lloc la presentació del llibre "Detrás del pasamontañas, 20 años del proyecto de autonomía del Ejército Zapatista de Liberación Nacional" a la Biblioteca de Llinars, que es troba situada a la Avinguda de Pau Casals número 26 de Llinars del Vallès, prop de Barcelona [Catalunya, Europa]. D’aquest treball, editat en format de llibre, però també amb Versió Kindle, el podeu adquirir via internet per mitjà d’Amazon. Plataforma que presenta aquest treball amb les següents paraules: 

Darrere del passamuntanyes, 20 anys del projecte d'autonomia de l'Exèrcit Zapatista d'Alliberament Nacional" és un reportatge periodístic que descriu l'actualitat del moviment zapatista a Chiapas (Mèxic). 

L'experiència directa dels autors sobre el terreny , les nombroses entrevistes realitzades, el recorregut pels Cargols i la documentació consultada fan d'aquest reportatge un profús retrat del que els autors van veure i van aprendre del moviment zapatista durant l'estiu de 2013. El reportatge repassa el moment present de les comunitats zapatistes i aprofundeix en les seves arrels històriques per apropar la realitat zapatista al lector.” 

Son autor d’aquest treball na Cristina Fernández, Santiago Giraldo i del mexicà Irving Márquez que es natural de Pachuca de Soto, Estat de Hidalgo. Tanmateix la presentació anirá a càrrec de Xavier Ginesta, periodista i professor de la Universitat de Vic, i de l’Alfred Guiu, que es professor de l’Institut Giola. 

L’acte es d’entrada lliure i gratuït. Tots convidats

No hay comentarios: