miércoles, 30 de septiembre de 2015

Viatge per les cuines del món


La Lottería Associació Cultural
presenta interessant projecte d’apropament veïnal 
 a través de l’art de la cuina 


"Viatge per les cuines del món" es un projecte organitzat conjuntament entre La Lottería Associació Cultural i la Taula Intercultural de Sants, a Barcelona. 

Cada dimecres del mes d'aoctubre i novembre de 2015 en la seu de La Lottería Associació Cultural, al carrer de Finlàndia 15, de Barcelona, Catalunya, tindrà lloc aquest projecte d’apropament veïnal a través de l’art de la cuina, ideat com un Espai de convivència intercultural en el que la cuina obre fronteres a la descoberta de noves textures, aromes, sabors i costums. Per crear un llenguatge proper, comú i per tant, divers. 

A cada trobada un cuiner/a i ambaixador/a diferent us compartirà l’elaboració de plats típics i us farà degustar un plat exquisit del seu lloc d'origen! 
Així, al llarg d’aquest taller fareu plats de diferents indrets del món: Mèxic, Perú, Marroc, Punjab, Xina, Catalunya, etc. 

Ja son obertes les inscripcions a les Cotxeres de Sants (a la Carretera de Sants núm. 79. 2on. piso). El seu preu es de 19 euros i les places son limitades. 


No hay comentarios: