martes, 18 de enero de 2011

Artistes mexicans a Catalunya:

.

Les ones de Mataró Ràdio
acolliran al popular Cantant de Mariachi

Ramon Aguirre






El proper divendres 28 de gener podrem gaudir tots en directe, de l’entrevista i música que li fa Mataró Ràdio al popular Ramon Aguirre. El popular mariachi mexicà resident a la ciutat de Tarragona ens oferirà en dit programa les seves vivències humanes i artístiques, d’una vida consagrada a la música mexicana.

El programa quinzenal magazin especialitzat en la interculturalitat de la ciutat de Mataró i comarca del Maresme “Per Tot el Món. ACM Al Ouahda y Forjadores de Vida” és dirigit i presentat per Hicham Bouricha, Amina Douiab, Monica Pedraza, Soumaya Layadi, Imad Aharchi, Oussama Chabou, Marwa el Fatni.

L’entrevista tindrà lloc aquest divendres dia 28, a les 18:00 hores.


Recordem als nostres socis, amics i lectors que poden sintonitzar amb Mataró Ràdio de diverses maneres


PER LES ONES:
Pots escoltar les emissions de Mataró Ràdio en directe, des d'un transistor de ràdio tradicional sintonitzant el 89,3 FM al municipi de Mataró.


PER INTERNET:
Fes clic damunt de l'enllaç per escoltar la ràdio en directe per internet amb els següents reproductors:
Reproductor Windows Media
RealPlayer
iTunes
Winampradio
JetAudio

Si voleu connectar aneu a la pàgina de Mataró Ràdio [clic aquí] i feu clic sobre el reproductor escollit.

AMB L'iPHONE:
I, si vols escoltar l'emissió en directe a través de d'IPhone, la solució del sistema operatiu d'Apple, tan sols has de descarregar des del teu dispositiu l'App de Mataró Ràdio, que és gratuït, de manera que, un cop instal·lat, clicant sobre aquest ja escoltaràs tota la programació en directe de Mataró.

Veiem amb prou interès que també les emissores locals es facis ressò de la nostra cultura, la nostra música, i dels nostres artistes. Felicitem a l’equip de “Per tot el Món” per el treball que realitzen a favor de la integració dels nous catalans, i en donar a conèixer la riquesa i diversitats de totes les cultures residents a la nostra terra.





.

No hay comentarios: