lunes, 24 de enero de 2011

Il·lma. Sra. Anna Pagans i Gruartmoner

.


Pagans rep representants municipals
de l'estat de Jalisco (Mèxic)
Anna Pagans ha rebut oficialment a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Girona representants municipals de l'estat de Jalisco (Mèxic) en el marc de les Jornades de Turisme i Gastronomia.


Web de l'Ajuntament de Girona
Dilluns 24 de gener de 2011


Les Jornades de Turisme i Gastronomia Jalisco - Girona, que tindran lloc del 24 al 26 de gener, pretenen ser un punt de trobada i discussió sobre el valor de la gastronomía com a eix estratègic en l'àmbit turístic.

Organitzades per la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona i amb el suport de l'Ajuntament de Girona, les jornades constaran de taules rodones, degustacions culinàries i projecció de pel·lícules mexicanes.

L'acte de recepció institucional ha tingut lloc aquest matí, on hi ha participat l'alcaldessa de Girona juntament amb delegats i autoritats del Consolat mexicà i del Colegio Mayor de Jalisco, així com el Dr. Lluís Mundet, el degà de la Facultat de Turisme, i la tinenta d'alcalde de Desenvolupament Local i Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina.

La inauguració de les Jornades de Turisme i Gastronomia Jalisco - Girona se celebrarà el dia 25 de gener de 2011 a les 18,30h al Centre Cultural de la Mercè.



.

No hay comentarios: