martes, 11 de enero de 2011

Al nostre Mon…

.


Esparreguera,
encara és noticia a Mèxic gracies a la popular Alondra







La premsa encara te ressò de l’esdeveniment musical que va tenir lloc a Esparreguera el passat dia onze de desembre del 2010.

Com recorden els nostres lectors, a la església parroquial de Santa Eulàlia d’Esparreguera, va tenir lloc amb la coneguda cantant internacional Alondra, acompanyada dels artistes Mario López García, Marcelo Raymundi Pereyra i Javier Altón, una típica Serenata Mexicana dedicada a Nostre Senyora de Guadalupe.

Alondra, properament participarà a la 31 Fira Internacional de Turisme a Madrid [FITUR], que atendrà lloc del 19 al 23 de gener del 2011, que reuneix 11.000 empreses expositores de 166 països, uns 130.000 professionals del sector participants i més de 7000 periodistes.
Segons les informacions rebudes a la nostra redacció, Mèxic serà representada per 39 empreses distribuïdes en els pavellons 3, 4, 7, 8 i 10.

Avui dimarts,
La Botana.com de Mèxic es feia ressò d’aquesta circumstància en el seu portal especialitzat. Tanmateix, ens recordava d’aquesta celebritat que em tingut la sort de tenir aquí, la nostra volguda ciutat , recordant que com a gran promotora de les tradicions mexicanes a Europa ens va cantar “La Mañanitas”.

L’article, per be que breu, s’acompanya d’una fotografia de la seva actuació dins de l’església de Santa Eulàlia d’Esparreguera.

La publiquem a les nostres pàgines amb la intenció de que estigueu informats d’aquest fet:



Alondra és la imatge de Mèxic a Europa
Dimarts, 11 gener 2011 13:43

La cantant mexicana Alondra, que ha iniciat el seu Tours de promoció de l'àlbum "desorbitada", a Europa, serà imatge de Mèxic durant la Fira Internacional de Turisme a Madrid, Espanya.

La intèrpret, que participa en un reality show en aquell país, va ser convidada pel Consell Turístic de Mèxic per participar com a amfitriona i ser la imatge del país asteca davant del món.

Una constant promotora de tradicions i de la cultura mexicana, així com una de les artistes mexicanes amb més renom, Alondra recentment va cantar Las Mañanitas a la Verge de Guadalupe a peu de Montserrat, a Barcelona, sent aquesta la primera vegada que això passa en el vell continent.











.

No hay comentarios: