domingo, 30 de enero de 2011

Empreses Mexicanes

.

Televisa cerca nous socis
per engrandir el seu pes a Espanya



La potent Televisa de Mèxic, líder mundial en els mitjans de comunicació de parla castellana, que manté una quota de mercat del 69 per cent d’audiència a Mèxic, esta fent pesos per tal d’expandir-se i guanyar més pes dins del mercat espanyol.

Segons diu l’empresa “Hem estat parlant amb diferents jugadors del mercat espanyol per fusionar “La Sexta” amb ells”.

Segons afegeixen, encara no s’ha pogut concretar res, però tenen el ferm propòsit de aconseguir una major participació amb la qual puguin competir en forma eficient.

Hem de recordar que La Sexta es una cadena de televisió que va néixer l’any 2006 i que un 40’5 per cent del seu capital es aportat ja per Televisa de Mèxic. Els altres tres socis son el Global Media y Grupo Mediapro que sumen el 51’6 i Gala Desarrollos Comerciales amb el 7’8 per cent del capital.

Televisa ha aportat a La Sexta 89 milions de dòlars fins aquest moments. Les seves intencions estratègiques semblen ben fermes. D’aquí que els representants de Televisa diguin que està “analitzant les diferents opcions” i que properament puguem tenir noves notícies d’aquesta empresa mexicana aquí.

.

No hay comentarios: