jueves, 9 de agosto de 2012

El dijous 16 d’agost de 2012


Danses mexicanes i sopar, 
amb el conegut grup “SON DE MÉXICO” 
dins de les Festes de Gràcia a Barcelona 







El conegut grup de ball i dansa “Son de Mèxic” actua el proper dijous 16 d’agost a les 20:30 hores al punt anomenat “Tasta Gràcia” -un dels 14 llocs on hi tindrem activitats a més dels carrers guarnits- d’aquesta importat Festa Major barcelonina. El punt de Tasta Gràcia el trobem a la Plaça Manuel Torrente. 

Son tot un nodrit grup d’actes que any darrera any s’ofereixen al voltant de la teca, la restauració, i la gastronomia. Enguany és organitzat per: El Cargol Graciós i la Fundació Festa Major de Gràcia. 

El Tasta Gràcia amb el pas del temps s’ha convertit en un espai del món de la cuina, l’alimentació i la restauració dels diferents tipus ubicats principalment a Gràcia -recorden els organitzadors- i en un espai integrador d’altres iniciatives relacionades amb la cultura gastronòmica d’altres indrets. 

Enguany Mèxic hi es novament present. De fet, cada any tenim presencia mexicana. Encara recordem aquelles visites que feia AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants a les Festes de Gràcia. 
Recordem per exemple, un any que el guarniment d’un carrer el dedicarien a la lluita lliure mexicana i a la figura de El Santo, o aquells grups musicals que actuaven amb més o menys ressò… 

Aquesta vegada hi ha varis actes programats. Dins de la nombrosa oferta que ofereix aquest espai “Tasta Gràcia” del 15 al 21 d’agost hi veiem com precisament el dijous 16 d’agost de les 13:30 a les 15:30 s’ofereix un Tast Mèxic a la taula. Una degustació de la millor cuina mexicana on fer un boci de les dolceses de la nostre millor gastronomia. 

Val a dir que a les 18:30 tindrà lloc també in Taller i jocs per la mainada. Trencar l’olla i els secrets de la “piñata mexicana” serà un punt de trobada de dues cultures on compartir jocs i alegries infantils.. 

Al vespre del dijous vindrà el plat fort (Permeteu una espurna de bon humor ja que parlem de coses de menjar…). A les 20:30 hi haurà Danses mexicanes i un sopar amb el grup “SON DE MÉXICO”
Prou coneguts per el seu fabulós repertori i l’equip de ballarins i ballarines que en forma part. Tenen un important repertori de balls de tota la República Mexicana. 

Tanmateix els mes valorats per el públic son els de Veracruz, Jalisco i les alegres polkes del Nord de la República. Cal dir també que els programes anuncien equivocadament l’actuació del grup de ball “México Baila” que varen ser els que participaren l’any passat en aquestes festes per aquest dijous 16 d’agost a les 20:30. 

La mateixa nit tindrà lloc un “Tast de tequiles” a les 22:45 hores, i a les 24:00 hi haurà Cinema gastronòmic a la fresca amb la projecció de “Como agua para chocolate”… 

Bona Festa Major…!!


No hay comentarios: