lunes, 23 de enero de 2012

Al Mercat de les Flors de Barcelona

.

28 de gener de 2012
DA.TE DANZA presenta:
Río de Luna
Del coreograf mexicà Omar Meza






Font: web Mercat de les Flors


L'espectacle
Río de Luna és la darrera creació de la companyia DA.TE DANZA dirigida als més petits, de 0 a 3 anys, i que mostra diferents formes de comunicació entre els nadons i les seves mares i les seves primeres experiències amb l’entorn a través de dos ballarins. Diferents seqüències tenen lloc amb coreografies de moviments lents i suaus i amb objectes senzills que es converteixen en fantàstics, com una caixa de música, un mar de plàstic…

La música de Jesús Fernández està composta per a l’ocasió de forma molt incorporada a cada escena i moviment, essent un aspecte fonamental de la peça.

DA.TE DANZA va néixer a Granada sota la direcció artística d’Omar Meza l’any 1999 amb el desig d’impulsar la dansa contemporània des de Granada i iniciar als més petits i als joves en aquesta. Des de llavors ha realitzat una quinzena d’espectacles amb els què han aconseguit el reconeixement de la crítica i el públic. La companyia ha estat una de les pioneres en realitzar espectacles de dansa destinats al públic infantil.

El coreògraf mexicà Omar Meza, amb formació a diferents països llatinoamericans com Guatemala, Veneçuela i el mateix Mèxic, ha treballat en diferents companyies d’Alemanya. L’any 1995 va crear la cia. Hojarasca a Burgos, moment en què aposta pel desenvolupament de la dansa contemporània a Espanya. La seva col·laboració amb diferents entitats artístiques de Granada han possibilitat el naixement de la cia. DA.TE DANZA a la ciutat andalusa.


Fitxa artística

Autor Omar Meza
Director Omar Meza
Col·laboració dramatúrgia Carlos Herans
Gestual de moviment Da.Te Danza
Ballarins Iván Montardit, Rosa María Herrador
Assistent coreografia Celia Sako
Música Jesús Fernández, José Perelló
Amb la col·laboració especial David Moretti, Derk Rossbach
Vestuari Da.Te Danza
Realització vestuari Javier F. Casero
Disseny il·luminació Ernesto Monza
Escenografia Da.Te Danza
Producció executiva Laura Campoy
Ajudant producció Cristina Vílchez
Producció i realització vídeo Caravansar gestión cultural i Rec Over
Fotografia Ruperto Leal, Eugenio Granvina
Coproducció La Sala Miguel Hernández (Sabadell)



.

No hay comentarios: