viernes, 3 de junio de 2011

Va de baldufes …

.


Competicions de baldufes al parc de Can Buxeres
Organitzades per Ramón i Umberto Hernández



Publicat a Digital.h
Dijous 02 de juny del 2011

Fer rodar les Baldufes és difícil però quan s’aprenen les figures més difícils, poden arribar a tenir premi. El parc de Can Buxeres ha estat l’escenari del final d’una competició per a infants organitzada per Ramón i Umberto Hernández. Tots dos van aprendre a fer girar les baldufes a Mèxic, quan eren molt petits, i a poc a poc s’han fet professionals.

Ramón Hernández explica que “les baldufes ens agradaven des de ben petits i amb els temps es va convertir en una font de treball. Vam veure que era possible ensenyar els nens, que són com esponges i aprenen ràpidament el joc”.

La seva feina consisteix en ensenyar els més petits i aconseguir que no es perdi aquest joc. Per això van per parcs i places per acostar les baldufes als infants. Umberto Hernández diu que “en tres o quatre setmanes els nens aprenen a fer les proves. Les més bàsiques les aprenen en una o dues setmanes i les proves d’exhibició, en tres o quatre”.

Ramón i Umberto viuen a Mèxic però sovint passen temporades a Espanya. Van estar a Madrid i ara estan a L’Hospitalet on han estat molt ben rebuts pels nens. La pròxima setmana celebraran una nova competició al parc de Can Buxeres.


.

No hay comentarios: