lunes, 27 de junio de 2011

Coses de Mèxic…

.

Mèxic a les Festes
de les ENRAMADES 2011






Mèxic a estat present un any més a les populars Festes de la ciutat de Sallent, a la Comarca del Bages de Catalunya.

El conegut restaurant mexica “El Taquito” situat al carrer Àngel Guimerà 12 va oferir una Festa Mexicana especial amb motiu de la celebració de les Enramades y del seu Quart Aniversari al servei de la ciutat de Sallent. Cuina mexicana, cuina catalana, cuina espanyola, un tracte acurat, sincer, familiar, defineixen un establiment amb vocació de servei a tots el veïns i tota la comarca.

La celebració a “El Taquito” va comprar a més de la gastronomia tradicional amb las actuacions en directe del Mariachi México Folclórico, y del grup de ball de Son de México. Música i ball en directe que sens dubtes varen engrandir allò que es tota festa lúdica. Festa i cultura. Doncs la mexicana Teresa Carbó, vinguda des Barcelona, ens va presentar una interessant mostra d’artesania mexicana també.

Tanmateix resulta curiós també els nombrosos actes que es varen realitzar a tota la ciutat amb motiu de tan senyalada Festa de les Enramades. Una festa plena de color i activitats de tota mena, que coincideixen amb aquesta antiga tradició d’engalanar carrers de la ciutat buscant dissenys innovadors i cada vegada més originals..



Entre les moltes activitats ofertades a propis i visitants ens va cridar especialment l’atenció la “Exposició Mostra de Col·leccionisme Enramades 2011” que va tenir lloc a la Sala d’exposicions Joan Vilà i Valentí organitzat per “Sallent Filatèlic” Societat filatèlica i de col·leccionisme.

Una mostra de 42 vitrines de material ben original acuradament presentat, de col·leccionistes de Sallent i altres vinguts de Canet de Mar, Balsareny, i Manresa. Una exposició acurada, on a AME-Associació de Mexicans d’Esparreguera i voltants li va cridar especialment l’atenció la col·lecció de Mª Àngels Montaner Anfuns de Sallent que presentaria una mostra de sabons del Mont ben curiosa. Per bé que també tenia a la seva col·lecció una peça mexicana…

Un dia per gaudir. Per fer festa…








.

No hay comentarios: