domingo, 15 de noviembre de 2009

Pacte Nacional per a la Immigració...


Concurs 'Som Catalunya, país de convivència'



La Secretaria per a la Immigració ha obert la convocatòria del concurs "Som Catalunya, país de convivència" per commemorar el primer aniversari de la signatura del Pacte Nacional per a la Immigració. El concurs, adreçat a estudiants, professorat i al públic en general, tindrà sis modalitats de participació i pretén recollir en diversos formats les vivències compartides entre persones de diferents orígens. Entre d'altres, es podran consignar treballs impresos o digitals amb continguts escrits o gràfics, presentats de forma individual o per parelles.

Hi haurà un total de 12 premis que es distribuiran entre les sis categories del concurs i consistiran en activitats d'aventura o en l'allotjament d'un cap de setmana en un hotel en funció de la modalitat premiada. El termini de recepció de treballs es tancarà 9 de desembre. Les persones que optin als premis poden presentar la seva sol·licitud mitjançant l'imprès que es facilitarà a les dependències del Departament d'Acció Social i Ciutadania o a través d'Internet (www.gencat.cat/dasc/immigracio).

Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria, acompanyades de la documentació corresponent, s'han de presentar a la seu de la Secretaria per a la Immigració (carrer Gravina, 1, 08001 de Barcelona). El lliurament dels premis del concurs es farà el 19 de desembre de 2009, emmarcat en les celebracions del Dia Internacional del Migrant.

No hay comentarios: